Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja mislim da se ovaj ubio za zadruge
srbija i jeste zadruga.
Šalabajzer prije godinu i po radio pripreme za doček ruZZkih trupa kod Sombora, pa da se zajedno spuste do Prizrena. Sada glumi Lazanskog i objašnjava kuda Ukrajinci nadiru. O živote, izdajico
Kišobrandzija
Kako ukrajinska strana preuzima inicijativu tako i ovaj pomijera guz sa ruske na ukrajinsku stolicu.
Koji demagog.
Radikalsko djubre
Hajde ti kišobrane popravljati, nije za tebe vojna strategija i taktika....
nemoguce je da neko moze ovoliko biti glup da bira ovoga za precednika
vujo sta znaci OZBILJNO probijanje ruskih linija? Suprotno bi znacilo neozbiljno probijanje???
Demagog populista ublehas
On ne zna iz kojeg je pravca Kosovo izgubio,da komentarise tudji rat. 😂
Ovom sina iskritikuju on kmeci kod Njemca Smita, a kamoli da mu ga ko granatom raznese. Gluho bilo, nista ne prizeljkujem, pa da tome tezim, za 15 minuta bi taj posao zavrsio, ali da li bi to bilo mudro? Mislim da smo mu u regiji pametni ljudi, stvari koje su se desile u Zrbiji su pogodile i nas u Bosni!!
Btw. Snajpic, kada budes imao vremena, javi se Lordu, popijemo kafu i polizemo sladoled. Bakir i Zeljko vas spasavaju, nevjerovatno je kolika je dobrota u tim ljudima, ja bi vas davno zavrsio, ne da mi taj dvojac ;)
Ovaj je sve skole pozavrsavao od glume vojne industrije poljoprivrede metereolog pa do vojnog stratega
Čovjek za sve i svašta!!!😂😂😂...u svakoj pašteti, izlijeće iz sardine, frižidera, knjige, ima svoje medije, seljadiju prateću ... a ko mu je opozicija : Zavetnici, Obraz, onaj šovinista četLj iz Čačka ... AV je za srbiju premija!!😛😂
P.c..usti kreten!
VUČKO de mi daj 6 brojeva za lotto sutra.
ništa bez krede i školske table...ono je top;:)))
Jednostavno čovjek se u sve miješa i sve zna 😂😂😂