Komentari (308)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma pos*erem ti se u ta usta žvaljava.
Nema potrebe za dogovorom, svoje lice su Bošnjaci pokazali 1992. godine kada su zaratili kao hrvatska pešadija sa Srbima. Gotovo je, bliskosti više nema i ne treba da je bude!
@JFK101 Bracna spremna ko tigrovi, Bosno moja samo zovi...!!!!TEKBIR stize 2. poluvrijeme---- OSVETA JE NASA
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ja se sa mojim prijateljima pravoslavcima nisam nikada ni svadjao, a s cetnicima nemam namjeru da se mirim.
"To prepuštam svim drugim ljudima. Ima u Srbiji onih mnogo pametnih što sve znaju, pa neka oni na taj način reaguju", rekao je Vučić. Ova rečenica je mnogo bitna i mnogo govori, ko je gledao tu konferenciju zna o čemu se radi, a ovdje kako je napisano ne može se izvući poruka. A poruka je za Kecmanovića i neke nižerazredne samozvane istoričare i navionalističke analitičare tamo da je BiH cjelovita suverena država i da nema ništa od otcjepljenja i drugih nebuloza.
Ralno, klanje je samo zaustavljeno do sljedeće runde. Ta runda će se dogoditi u kontekstu većeg sukoba. Do tada, živjeli'
što ne potpišu deklaraciju o načinu uspostave dejtona 2 u kojem bi sve tri strane bile zadovoljne. Ne to nikom od ovih nije potrebno.Ako se narod pomiri nestaje podrška nacionalnim huškatorima u sva tri naroda. Prosipaju šuplju 20 godina.
Jel vam Vucic zapjevo onu "jel Grbavica gdje je nekad bila". Znam da se Dacic cesto raspituje za Miljacku. Sta god potpises Zvizdicu nije u moje ime. Mozes u ime te gomile majmuna koji su glasali za tebe, nadam se zadnji put u istoriji SDA.
Vučić: Srbi i Bošnjaci se moraju dogovoriti o tome kako će funkcionisati u budućnosti Denis bi trebao u Beogradu da se izvini Srbiji sto su se Bosnjaci branili, i nisu cetnicima dozvolili da rijese muslimansko pitanje u BiH. Mislim da ne bi bilo lose i ako bi se sa Vucicem dogovorila jedna manja medjudrzavna kriza negdje uoci parlamentarnih izbora u BiH sa par mrtvih glava sto na Bosnjackoj, sto na Srpskoj strani.
Bosanac sa cakijom odbranio Bosnu,nasprem Srba do zuba naoružanih. Kakvi su to heroi bili.....
100% tačno!
nisi ni sekunde konkretan... zavijen si kao sarma....ko je taj sto narusava mir...ko to podrzava samo dio tog dejtonskog sporazuma...ko se to u bosni osjeca ugrozen.... nije to kosovo to je bolan BOSNA
Dobro jutro, da se moglo dogovoriti, dogovorili bi se dosad.Kad bi nam dali jos i recimo Madjarsku da podijelimo, mozda bi se i dogovorili nekako.
srbi,madjari, bugari i ostali moraju razgovarati o mirnom razlazu.
Naravno da trebaju, previše je bilo međusobnog nerazumjevanja i zle krvi, nikada za sebe, uvijek za tuđe interese.
ah, sto su fini ovi srbi.
ne mlati vuče malo na crnogorca :)
na ranu ih privit pa odsječ ruku
Ti si u Sarajevu jedino dobrodosao kod Fahrudina Radoncica. Jeste li i sad spremili kakav scenarij po kome ce te ko napasti ?
Srbi iz BiH se vrlo jednostavno mogu dogovoriti sa Bošnjacima.Politička elita iz Srbije je problem i ne dozvoljava dogovor...Njima je u interesu ovo stanje Status quo(ni tam'-ni vam') nastavi u beskonačno.
Ti stvarno misliš da Dodika može bilo ko ubediti u bilo šta?
Ma kakva elita. Pa bio je Cedo na vrhu Srbije, i sta se mijenjalo, nista... Eno i Vuk Draskovic pere ruke, nista. Pusti glupu retoriku, ovo je samo maslo krmeta iz Laktasa
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Stanje se nece promjeniti sve dok nas ne napadne neka veca sila.Tako je bilo i kroz istoriju.Onda se odjednom zaboravi ko je cetnik,balija,ustasa i svi se udruze da sacuvaju zemlju.
Jest ali malo morgen balija i ustasa odmah stanu uz tu silu i deri po srbima tako je bilo u oba SV rata. Pa dosta su im srbi drzave pravili nema vise gotovo je.
Jel moraju se dogovoriti al da vi budete gornji a bosnje kao i do dad potlaceni pa do narednog genocida. Vukodlaki pederskih zvalja moze se dogovoriti sa normalnim uvijek i Bosnjaci su takvi a ne kao neki dan na Kosovo sa vozom kosovo je srbija ili ovdje da duduk i ostala bagra uz njega ne priznaju drzavu u kojoj zive.Kad skontate neke stvari i ako ih uopste mozete skontati nema problema ali ma ovakav sadasnji nacin ja prvi kazem NE