Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikad Kosovo i Bosnu u istoj rečenici. Možeš jedino uskoro da se složiš oko ukidanja takozvane rs.
Republika Vojvodina, Republika Sandžak i Republika Kosovo, i mozda neka mala srbija a možda ipak bolje nikakva. Idealno.
zna Vucko a.k.a kisobran da nesmije dirati Bosnu ,jer bi mu tada ostao samo beogradski pasaluk!!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Dalje prste od Bosne
Niko nas nazaost i ne pita nista. Uradice ce sve bez naseg pitanja
Pitanje BiH je riješen u Daytonu kada je i Jugoslavija priznala kontinuitet Republike Bosne i Hercegovine
nemas ti nista vise sa BiH a bogami ni sa Kosovom nego ne blamiraj se vise i ne glumataj tu
HINJA JE TO PRIZNAT CE KOSOVO I TRAZITI RS
Zaboravio si sandžak u tom paketu,Užice,Valjevo ,Šabac,loznicu,Beograd i niš
Niđe veze,snajperisto...BiH starija od Srbije ,a Kosovo postoji kao Nezavisna pokrajina Kosovo i Metohija od 1974....kao i Vojvodina...Još za vrijeme Tita bilo je pokrajina .Tebi žvaljo da je tuđu zemlju uknjižiti Pazi ti da ti nebi bila velika Srbija Ada ciganlija...Sandžak je bio Bosanski Samo ti izazivaj đavla ..
MURSEL: Maloumnik, glupan, izdajnik, mongoloid s ispuhanom kosarkaskom loptom umjesto mozga, narcisoidni manijak... s aspekta drzave i stete koju cini svejedno je. Steta moze biti trajna. Koga ce onda biti briga sta je bio sadrzaj mentalnog zastoja politickog retarda. Nemojte samo ono: "Bosne je bilo i bit ce je"... mojne samoobmanjujuce patetike vise, u izvedbi matorih glumaca sa gestualnim zamasima. Bosne moze i ne biti. Na ivici, jedan korak viška jedne slijepe budaletine i... nema.
Sad se i babo češe po glavi, gledajuć dugo sinčića svog: – “E, ja sam volo sablje i koplja, a sin mi jarca pečenog!”
Kosovo kao bivsa autonomna pokrajina SFRJ a potom nesto manje autonomna pokrajina Srbije, dobija neku nezavisnost pod pritiskom SAD-a. Sasvim je logicno se zapitati, a pogotovo zagovornici cjelovite BiH (Republike od '92 do '95), da li zapad otkidanjem Kosova od Srbije kreira teren za kasnije otkidanje entiteta RS?
A pitanja srbije da mi rješavamo
Mamu vam iebem zločinačku sve dokle god imate taj mentalitet da mislite da možete da gurate nos u tuđu avliju,bićete diskreditovani i izolirani od cijelog svijeta.
Lazes lazes glumac to je tvoja ideja
Nemas ti sta rijesavat u Bosni cisti ti svoju avliju
ZNATE ŠTA BILO SAD U BOSN, NISU OVO VREMENA KAD JE ČETNIČKA VOJSKA STAJALA IZA VAS
Kad je BiH u pitanju,evo vam od sake do lakta!!
Polako se problizava temi koju je zapad odobri, meschini
samo vi rijesavajte ali svoje probleme,sa bosnom nemate nista,a ako vam je zao ovih bosanskih pravoslavaca pa vodite ih sebi