Komentari (174)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čudo da nije rekao sa je Srbija
Hahahahah
Ide uvlacenje hrabrog AV
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
opet se drogira
Zna l' mu mati?
Vucic je sizofrenicar
Joj jeste interesantni Kini, već jadan nema gdje da ide samo do putina i vučića.
Sta god ko mislio,ovo je drugi put da predsednik Kine Xi dolazi u Srbiju,zemlju od 6-7 miliona stanovnika..Prosli put je ostao 2 dana!Pa 90% predsednika u svijetu ne mogu na telefon da pričaju sa njim,mislim da nemaju ni broj telefona!Veliko priznanje za Srbiju..pre toga Putin,Merkelova,Makron,Bajden doduse kao ppredsednik..Orban,Zeman,Erdogan..U BiH samo visoki prestavnik za platu,po neki pomocnik pomocnika za nesto..dnevnice radi?Jadno!
Kad će u BIH doći predsednik neke velike zemlje?
Ma šta će nema fajde, nema ni s kim razgovarati, nek ide kod dode.
Tajvan je tajvan.
Od velikog značaja je to što će Srbija imati priliku da ugosti jednog tako značajnog čoveka kao što je predsednik Kine, Si Djinpinga.
A kad dodje uvijerit ce ga da ispod kineskog zida lezi kosti milion Srba koji su dosli prike 1000 godina na ekspediciju u Aziju.....
Tajvan je Kina kao sto je Kosovo srbija
E sa kosovom je gotovo država.
Nista onda otidji u Tajvan i reci da je Tajvan Kina
Činjenica je da taj otok nikada nije bio pod vlašću komunističke Kine. Da, otokom je nekada vladala dinastija Qing, ali prije toga su vladali Nizozemci, a poslije Japanci. Nikad komunisti nisu vladali Tajvanom/Formozom. Dapače, sve do 1971. je Tajvan predstavljao cijelu Kinu u UN-u.
Ljubi š**ak šefa svog, i zamoli ga da te ne po**re.
Рече болешњо, који се грчевито држи рукава "високог представника" и страних судија и странаца уопште.
Kosovo republjik 💙
Ja,ja republik.
Kina Tajvan a ti i dalje hajvan! Sta je!? Fali Kosovo ha, pa bar nesto da sereš?
Ushra ga Vucko! Pa, zar nije Tajvan drevno tlo srbova ko je su osvojili u svojim ratničkim pohodima prije 15.000 godina?
Није него је то древно богумилско царство потурчењака од прије 20к година.
Vucko zvani žeton!
Za informaciju zvanično Tajvan državna postoji tačan naziv je Republika Kina. Dok je Kina naziv tačni Narodna Republika Kina.