Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koji je ovaj lik gej 😭
Ovom su Jasenovac i žrtve bitne koliko i onih 100 muslimana za jednog Srbina na koje je pozivao da se ubiju. Lik je kompleksaš, teški sociopata i narcisoid kojeg su mobingovali u školi.
Privatna posjeta sa 30novinara i nekoliko tv ekipa u pratnji. Pa nisu svi budale kao sto on misli, nije mu ovo BiH da svaka suga moze preci granicu i pametovat sta hoce.
Koji demagog u pm.
Ova posla vucina genocidana treba u zatvor da nikad nevidi bjela dana
Reci mi da zelis u EU bez da mi kazes da zelis u EU
Koji jad ljigavi!
Evo ga opet folira zrtvu,ma da čovjeku krenu suze niz obraze,mimoza sa kokardom!
Kreten
hahaha pa ovaj je zaista pukao u svojoj patetici. Prosto me svaki put iznova iznenadi da ovako nesto moze voditi drzavu. Kao samo mi molim vas to dozvolite jer inace...sta...pasces u komu?
Ne k…j muljatoru,ne lazi,ne izigravaj dobrotu,iznutra si zlo.Izvini Se za zlocine srbije,kazni zlocince,onda pricaj!!!
dragi vucko jos nas ima, jos hrvata https://www.youtube.com/watch?v=SiYKCfuqNck
jos nas ima jos hrvata https://www.youtube.com/watch?v=SiYKCfuqNck
Smjestit ćemo mi tebe u Jasenovac, ne brini.
zvaljo sa kalasem iznad sarajeva. eto zemlje eto im predstavnika. nije ni cudo sto su u uglednom drustvu rusa i bjelorusa.
Nema nema,još malo i na Kosovo nećeš moći.
najveci šunj na balkanu i šire...
E, baš ne može! Smrade.