Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...svi odoše lagano naprijed, samo ćemo se mi i dalje j­ebat sa ovim našim kokošarima...
Čisto sumnjam da će ovi naprijed sa likom koji ovo izjavi: https://www.youtube.com/watch?v=UGqv9CJbd3U Bagra četnička, sve su to ista govna, ne spominje to miloševića bez razloga! Sa ovima samo preko nišana komunicirati, drugi jezik nasilnik i ne razumije već nasilje! ;)
JBS nas,nismo ni zaslužili bolje :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Nezvanicno se saznaje da je na cetnickoj proslavi prisustvovao Radoncic i uze rukovodstvo SBB...............ne znam sigurno dali je istina a tako se pise po portalima.......
ko pise? Oslobodjenje hahahahahahhaa
sada je kontra,to smo svi uvjideli i to na javi ,sda i sdp su sklopili dzavolji pakt sa njima,ima sada da nas sisaju kako zele.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
hajde bolan ćetnici pa ćetnici, znatel vi išta drugo reći, ko biva mi smo nešto bolji, vučić vam je bagro sdaovska ispred nosa uzeo one vaše beduine pa ste otanjali u zadnje vrjeme sa izgradnjom i obnovom džamija, medresa i turbeta, pa sada ljubomorišete
Znaci Milosevic ti je bio Idol. Mamu vam cetnicku.
Eh,..gledaj ih na slikama,..ko lutke!! joj, ovi cetnici koji se obriju i obuku u odjela su najzajebaniji karanje tek treba da pocne pravicete vi Dodika od pijeska
koliko bošnjaci vole četnike vidiš po klixu sta nas boli karina za vučića frajer regularno dolazio iznad sarajeva i možda pucao i umjesto da ga ignorišemo klixu udarna vijest preko cijele stranice,napravite pritisak da hljeb pojeftini,znas koliko srbe boli karina za nas,i kandić je napravila privatnu kliniku na osnovu srebreničana
Jebo srbiju kad ih cetnik zajebe pricom
Neka pazi da ne zavrsi kao Milosevic,jedva su ga sahranili po noci ga sahranjivali ko sejtanovog slugu.
i danas se pitaju u Srbiji zasto je tako sahranjen i da li je sahranjen uopste!!!!!
U naslovu je moglo stajati "..Vučić se zahvalio prijateljima iz arapskog svijeta", a ne komparacija s Milosevicevom vlasti, koja je izvucena iz konteksta. Al jok, treba prepasti Bosnjake da bi se homegeniziralo biracko tijelo, da bi se proizveo strah, izborna je godina. Spinu nikad kraja.
"Bosanac" a razloga nema za strah jeli? jebeš 100000 mrtvih ,hiljade silovanih ,milone raseljenih opsada Srajeva itd i to je spin za vas "bosančuge" i jugoslovene mame vam se nahebem
Daj, Hombresa, ohladi - izuzev ako nisi stranacki forumas, onda se izvinjavam, shvatam da moras zaradit honorar :). Isti je spin bio i sa ponovnim hapsenjem Orica i Meholjica - i nema nista od nove istrage i hapsenja. Brate, 90-te su prosle, politicki ambijent se promijenio, lokalno i globalno, Srbija kad je bila najjaca nije mogla unistiti BiH, ne moze ni sada. Oni koji sada unistavaju BiH nisu u Srbiji, oni su ovdje, u tvom gradu, u tvom kantonu, u tvom entitetu. Oni tjeraju djecu iz BiH, blokiraju natalitet, stvaraju sirotinju, pretvaraju BiH u zemlju staraca i socijalnih slucajeva. Drzavu drzavom vise cini demografija nego geografija. I jos nesto, nisam bosanac vec bosnjak, musliman, vjernik, al nisam SDA, priznajem :) - tebi je vjerovatno i to sto nisam SDA dovoljno da mi psujes majku. Da vas Allah uputi.
Cetalj premijer.Kod nas obavezno glasati onda za nekog iz G. Maoce.
takvog ste i zasluzili neku zatucanu budalu
"Imamo snagu veću od MIloševića" blago vama,a i nama s vama
vucic prihvatio pravila igre od eu i izdominirao u igri. od njega mogu uciti politicari. pokrenuo investicije s arapima, a ovi nasi znaju da traze sadaku i otvaraju trzne centre. to sto je pricao u proslosti je nebitno. nikoliceva i vuciceva politika je 30 puta bila korektnija od tadiceve prema bih. to se tice negiranja zlocina i genocida tu ipak prednjaci tadicev ker dodik.
Da te ispravim prihvatio je pravila igre Amerike!!!!
Kakva sramota,da jedan fasista koji u skupstini izjavljuje da ce za jednog ubijenog srbina ubiti sto muslimana postane premijer zemlje koja treba da stupi u EU.
Cetnik!!!
Ma sad si jači od Putina:)))))
Vučić-Pičiić... Ubo ga Bosanski glavić...
Meni je ovo super i podržavam bojkot, sada se zna kod koga je novčanik i koga će raja razguliti za četiri godine. Jer Vučićeva alternativa samo uglađenije izgleda i djeluje, po meni jedina razlika. Ako se ne varam ovo je prvi put da neko ovom većinom rasturi izbore, konačno prilika da se ostalim lopovima napravi primjer, kada se računi budu svodili.