rz-brzotrz
Spol
Ženski
Boja avatara
ee5b7a
Banovan
Ne
Registrovan
20.12.2013.
Komentari
925
Komentari korisnika
Jebes zemlju koja more nema! 😘 --- i ja se slazem,..glupi svajcarci, i austrijanci, cesi, slovaci i madjari
Srbi vas deru u tim ligama vec 15 godina ,..ono ,..bez prestanka,..corava koka ubola zrno jednom i sada se kurci po kokosarniku:):)... Djordjeviccccc......... Kecmannnnnn...... a vi mora amerikanca da dovedete:):)
al opet Srbi su bili nekoliko puta Evropski i Svjetski prvaci u Kosarci, sto vi svi zajedno nikada necete postici
proruske snage privele tim vojnih posmatrača koji su putovali sa misijom OEBS-a, navodi američka agencija. ---------------- "vojni posmatraci",..ono,... samo fin naziv za legalno spijuniranje i "na tvoje oci subverzivno djelovanje" :) To su oni "promatraci' sto znaju "Hej Danka, Danka,..ko je kriv od naseg rastanka".
o genima uce u mejtefu
e sljedeci put kad pukne,...niko nece ostati na Balkanu da prica o genocidu i o ratu. Ostace samo onaj ko prezivi
hehe..nazsle se budale da stavljaju i sastavljaju "indexe" Nije mi samo jasno kojim faktorom mjere velicinu muda? Ne bitno sta neka zemlja ima,..kada neka druga jaca dodje oni bacaju cvijece, oblace okupatorske uniforme, bacaju puske.....
Sad cemo da vidimo koliko je jak taj NATO i koliko ujeda taj pas koji laje. Mozete se qrciti protiv manjih zemalja,..sto sada ne posaljete 1500 dnevno aviona ko na Srbiju :):)
yebiga,..sad NATO-u je trebalo 1500 svaki dan aviona, ...da koriste SVE zemlje oko male Srbije ...i cijelih 87 dana da uniste 'nevjerovatnih' < 1%(slovima: MANJE OD JEDAN POSTO) vojnog potencijala Srbije. To je moj jaro...ono, .....cist primjer i REALAN sta se fakat desilo bez naglabanja i 'zamisljanja' tvojih mokrih snova. Da unisti za par dana "stoku rusku" mogu,..ali da im se prigruze Klingonci i Kapetan Pikard sa eve Enterprajzom
tako da,.....toliko o "izgubljenim bitkama" kojih je vasa "historija' krcata bas kao i prica o "Gospodaru Prstenova, Mordoru i junaku Frodu"