U naslovu je moglo stajati "..Vučić se zahvalio prijateljima iz arapskog svijeta", a ne komparacija s Milosevicevom vlasti, koja je izvucena iz konteksta. Al jok, treba prepasti Bosnjake da bi se homegeniziralo biracko tijelo, da bi se proizveo strah, izborna je godina. Spinu nikad kraja.
"Bosanac" a razloga nema za strah jeli? jebeš 100000 mrtvih ,hiljade silovanih ,milone raseljenih opsada Srajeva itd i to je spin za vas "bosančuge" i jugoslovene mame vam se nahebem
Daj, Hombresa, ohladi - izuzev ako nisi stranacki forumas, onda se izvinjavam, shvatam da moras zaradit honorar :). Isti je spin bio i sa ponovnim hapsenjem Orica i Meholjica - i nema nista od nove istrage i hapsenja. Brate, 90-te su prosle, politicki ambijent se promijenio, lokalno i globalno, Srbija kad je bila najjaca nije mogla unistiti BiH, ne moze ni sada. Oni koji sada unistavaju BiH nisu u Srbiji, oni su ovdje, u tvom gradu, u tvom kantonu, u tvom entitetu. Oni tjeraju djecu iz BiH, blokiraju natalitet, stvaraju sirotinju, pretvaraju BiH u zemlju staraca i socijalnih slucajeva. Drzavu drzavom vise cini demografija nego geografija. I jos nesto, nisam bosanac vec bosnjak, musliman, vjernik, al nisam SDA, priznajem :) - tebi je vjerovatno i to sto nisam SDA dovoljno da mi psujes majku. Da vas Allah uputi.
Prikaži sve komentare (96)