Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji je ovo pacenik, pa to je nevjerovatno! Ili mu se radi o zivotu, ili pita moram li sam da se ubijem, ili mu je omca oko vrata...tezak bolesnik !!!Psihijatri i u srbiji i u Americi a i ruski, svo se slazu u jednom: Vucic je psihopata koji pravi dramu od svega oko sebe i uvijek je neko kriv sto je njemu tesko.
Vjeruj mi da budala čita i komentare na svim portalima.
ja sam siguran da cita komentare, vise puta je spominjao klix i sarajevsje portale i komentare i neke stvari koje ne mozes znat ako detaljno ne pratis
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Srbija je privremena država, dio po dio se odvaja i na kraju ce ostati Država Beograd. Ubrzo
zar nisu bosnjaci u Srbiji Srbi islamske vjeroispovijesti, kao sto tvrdite da su srbi u BiH bosanci pravoslavni? Sta je pa sad?
Traze od nas da osudimo, a ista ta EU je nasilno osvojila deo Srbije kao suverene zemlje. Licemerno
Vi baš Srbi pobjesnili,,mora da ste se najeli ludi gljiva ili koje lude krave..To što vi hoćete nikad nećete doživjeti.Samo ćete ispaštati sankcije i neimaštine sve gore i gore.Ma uklonite te vaše uhljebe , što vas trideset godina lažu i muntaju.
....Oni koji su bombardovali jednu zemlju i izvršili nasilnu secesiju. I vi to kada čitate da ne povjerujete. I onda čitate dio medija: 'Omča oko vrata Vučiću'", rekao je Vučić. Što se pravi pametan, pitaj se ZAŠTO SU BOMBARDOVALI SRBIJU, pođi od tog pitanja, pa onda glumi(te) žrtvu, a enitet rs znamo kako je nastao, tako da... ne pametuj i ne glumataj boga ti
Srbija je privremena država, dio po dio se odvaja i na kraju ce ostati Država Beograd.
Prethodnih 11 godina podrzavas secesionisticke aktivnost RS-a i glumis da priznajes suverenost BiH.
EU trazi sa budete normalno. To je sve ;)
kisobranom ih ...
Do podne vruće, ključa, popodne se ohladi i tako naizmjenično. To mu pali samo kod njegovih građana koji ga još u zvijezde zakivaju zbog tih gimnastika !!
Imamo i mi vucica u pokusaju, kako je picousti zaigrao sa merkelovom tako je srednjoskolac konakovic sa ambasadorima koji su u njega ulozili preko 90 miliona dolara da bude bosnjacka strana koja ce omoguciti i isporuciti zakon po covicevoj mjeri
Najveći srpski sin podnosi veći pritisak od Titana. On je najveći borac za mir i stabilnost na svijetu, i trebao bi dobijati Nobelovu nagradu za mir svaki sat. Na njega se dnevno planira preko 700.000.000 atentata koje on vješto izbjegava, a država koju vodi je lider u Evropi, za 8 sati će biti lider u svijetu.... Ma marš u pi_čku materinu!
ovaj picousti opet Izjednačava Kosovo i eRS , očekujem reakciju nekog probosanskohercegovačkog političara, OVO SE NE TREBA PREŠUĆIVATI
Fino to obijasni Vucko . Netrazi EU da osudis vec da prestanes sa secesijom u BiH preko Dodika i Cvijanovicke , koji su ti bili cesti gosti za instrukcije.
Izgleda EU mnogo gluplja od nas....
Makni se vise covijece dosayio si i bogu i narodu Sa tvojim lazima
Kažu u srbskom narodu što veci LAŽLJIVAC to veci srbin i vjernik živi primjer je ovo smeće