Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo!!!
Svaka cast za bracu iz Novog Pazara
Tamo preko 10.000 u Sarajevu jedva 2.000 da je bilo
Četnička gamad u Beogradu na aparatima i respiratorima.
Ako se obecani Mehdi pojavi ubijedjen sam da je sandzaklija !
E svaka vam čast! Znao sam da ste složni, ali ovo je zaista za svaku pohvalu! Hvala vam i od mene! Što neko reče istina da bez konkretne sileni odgovora nema puno pomoći palestincima, ALI neka se zna na kojoj smo strani… Sve je bolje od šutnje!!
Sandzacki okupatori
Aferim za glupane. Sto ne protestvuje zbog sebe, magarci jedni!
Umukni!
e cuj ovih Svercera dok je u BIH bio rat oni su svercovali normalno zivjeli i onda kazu mi smo Bosnjaci vi ste samo Srbi islamske vjeroispovjesti !
To su 100% Bosnjaci, ne lupaj gluposti!
vidjeli smo 92-95 kakvi su Bosnjaci svercovali nam Naftu Hranu itd dok je u BiH bio rat !
Šta znači jadnom narodu palestine podrška iz novog pazara , tuzle, ili mostara , govori i govori i priče Palestinski narod su izdale arapske zemlje koje imaju moć zajedno sa Turskom , od priče nema ništa bez reakcije....Silom na silu
@Lovac1211 Jednim djelom si upravu. Bez konkretne akcije, nema nikakvog pomaka. Ali posto smo nemocni bilo sta uraditi, i ovo je nesto. Bolje nego sutiti kao zadnji hinjavci, dok se jedan narod etnicki cisti. Ako nista nek se zna da je ovaj narod digao glas protiv nepravde.
Aferim za bracu Bosnjake,a ovi nasi uspavani maticni Bosnjaci nek vide kako je kad su braca slozna
oni su samo Srbi islamske vjeroispovjesti vidjeli smo kakava su nam braca 93-95 dok se u BIH ratovalo ovi su svercovali i pare uzimali
Svaka čast! Brothers! ❤️
U Tuzli na skupu podrške nije bilo ni hiljadu ljudi.Šta reći?
Al je zato bilo u Zetri, podrska Breninoj snajki
Ma Tuzlaci su vazda bili hinje i supci. Samo u se, na se i podase. Ostali mogu krepat kraj njih.