Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sram za cela s mitrovica,posebno za vakvite delikventi od koj se ocekuva da stanat nesto vo zivotot i da trgnat podaleku od zborot idiot.pred se huligani od ovoj tip ne treba da se del od opstestvo koe go socinuvaat ljuge.pozdrav
stvarno ovo što se danas dešava u školama nije normalno jer umjesto profesora učenici su preuzeli sav rad u školi i neznam kako su ovi drugi učenici mogli da gledaju sve ovo i da nikoga ne zovnu,i u mojoj školi ima dosta takvih učenika i mislim da bi u svakom odjeljenju trebao biti po jedan \"sekyriti\"a ne samo na ulaznim vratim škole eto toliko od mene,i u kakvoj zemlji živimo ovo me nimalo nečudi.
SVINJETINA JE CUDO, a URODJENI SADIZAM JOS VECE!!!!
Svi ste dobili jedinice, kaže se : \"će biti ... \" hahaha
sjedi jedan! biće ili bit će, ali bi će - NE!
@Nadimak U Srpskom jeziku ispravno je \"biće\", a u Hrvatskom \"bit će\". Pročitaj malo gramatiku.
Ovo su posla srednje srelosti, jasno se vidi da je profesorica dvaputa iudarila djaka.
\"biće\" ? Hahahaha Piše se \"bit će\".
znao sam da su srbi bolestan narod , ali ovoliko. strasno za njih. fujjjj
u nekoj stranoj državi nekog će izbaciti iz škole. akrobata leti snažno vrlo važno poletarac.
Nemoj lagat, ja kontao da ce mu dodijeliti ekskluzivnu zahvalnicu!
Pitam se sto ce drvosjeci skola?