Komentari (181)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikad za nikad neće doći do pomirenja al baš nažalost
Da li je neplanirano, bratoubilacki rat, zavadjene strane? Dok su Sarajlije bile očarane Olimpijadom u duhu bratstva i jedinstva SSNO JNA jos od 1983-1986 pripremao studiju "Koliko može JEDAN grad izdržati pod opsadom". Ona je obuhvatila sve od izvora vode do robne rezerve i zaključeno da Sarajevo može opstati 75 dana. Studiju je pratio i ciklus vojnih vjezbi "Romanija" (1986-1990).
Dylan svaka cast !
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
jake vijesti. lazovi lazu, kleptomani kradu.
Mrze ih svi. I Bosnjaci i Hrvati i Crnogorci i Albanci.
nikada nece biti pomirenja ,ima dobrih Srbijanaca ali zalosno je sto cemo biti uvjek na distanci...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sta drugo ocekivati od cetnika
Šta se može drugo oćekivat od genocidaša
Bodljikave ograde zelis sivi Beograde.
DABOGDA VI ISTO DOŽIVILI ŠTO JE SARAJEVO DOŽIVILO ZA VRIJEME OPSADE
bolesna nacija do bola boze sacuvaj
Bas me interesuje reakcija ovih nasih beskicmenjaka.. (trojke) nazalost, bice nikakva, mlaka, bas kakvi su oni i oni moji su ta njih glasali.. 🤮🤮🤮
Zasto trojke debilu sta ti je sda radio 30 godina prodao srbima optuznicu za genocid u Hagu fukaro.
Bolesna nacija…
BOLESTAN NAROD, GORI OD NACISTA! Nikad katarzu nece dozivjeti jer ih svakodnevno truju kroz SPC, SANU i medije. Srbija je drustvo u dubokoj metastazi mrznje i neistine.
Zid Na Drini...
Eto okakvom se narodu radi, tačno fuj
Dobro ovi bi htjeli komad zemlje Bosne pa traže način kako bi do tog došli. Šta njih briga za pravoslavne Bosance? Interesuju ih kao i SAO Krajina. Zemlja Bosna ,to je već druga priča!
Sve je to maslo IZ beograda,ovi U Bosni nesmiju ni prnuti a da im seseljevac ne odobri.Pa vidite Malo Malo Pa svi U Beograd.
Stoko barbarska,nikad neću preboliti što su nas Ameri zaustavili kod Banja Luke...
Ne treba se vlaškoj žgadiji pravdati ni za šta. Ti je pogan civilizacije.
Nadam se da ce uskoro Mađarska, Hrvatska, BiH, CG, Makedonija, Kosovo, Albanija, Bugarska, Rumunija braniti svoj teritorij kao što su ovi ratni zločinci branili svoj teritorij!