Komentari (153)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da turisti mogu bez Hr, ali nisam siguran da Hr moze bez turista.
Opet koja poenta, testiras se, zdrav si, dobijes papir, vec za deset minuta mozes pokupit ga negdje
Znaci Hrvati se halalili sa sezonom :) fino, top. Neum ima da gori 😂
Ova mjera se ne odnosi na tranzit,nego samo ko planira ostati u Hrvatskoj
Švedska z'drao 🙄
A ako se razbolimo u lijepoj njihovoj. Sta cemo onda. Imamo potvrdu da smo usli zdravi. I ono malo ljudi sto je htjelo doci sada nece. Zadrzite more za sebe. Tako kazite dalmaticima.
Zbog ovih razloga,najljepse je odmor provesti u svojoj drzavi!
Sve Vegete, Podravke, Franck kafe, Dolcele i ine hrvatske novotarije, će od sutra pri ulasku u BiH morati imati test da nema virusa na pakovanjima, ne stariji od 12 sati? Pa da vidimo, koliko ćemo kera ganjati i dokle?
Ovo neče funkcionirati.
Bolje bi bilo da ima neki PRC test. Samo te prcnu i puste u državu
Boli me racku za Hrvatsku. Iz Beca idem Budimpesta , Beograd , Zvornik , Sarajevo.
Riječ je o ljudima koji uglavnom rade u pograničnom dijelu. Kako bi se istim omogućio dolazak kući tokom vikenda i povratak na posao, a izbjegao se karanten u trajanju 14 dana, donesena je u tekstu opisana mjera. Ako obave test prije dolaska u Hr logično je da će kao pozitivan odustati od putovanja, a ako test ne otkrije virus umanjenaj je mogućnost pojave bolesti u tih 48 ili 72 sata koje će biti u Hr.
More li se u Zaostrog bez testa?
hajde moji Hrvati malo to smanjite inace osta pusta riva i more Jadransko
https://www.jpost.com/middle-east/turkey-hoping-to-lure-back-tourists-with-virus-free-certificates-626026
elem Turska je predvidjela sljedece : prije sjedanja u avion test negativan 24 sata, avion dezinficiran, prijevoz dezinficiran, hoteltakodje radnici zdravi kao imaju certifikate.... nadaju se da ce proći.... i ja se nadam da ce biti ljetne sezone....
Ko ima nekretninu u hr donji je...