AndjaTG
Spol
Muški
Boja avatara
9A9A9A
Banovan
Ne
Registrovan
11.11.2013.
Komentari
1222
Komentari korisnika
Ja citav zivot radim i ucim PR. Ova press konferencija je pravo politicko samoubojstvo. Apsolutno pogresno mjesto, krivo vrijeme i apsolutno pogresna retorika. Ovaj covjek ima lose savjetnike.
Napokon! Nama su prvu reformu zdravstva vodili Amerikanci, i njima je bilo normalno da se oni koji ne mogu platiti ne mogu ni lijeciti. Mi se sad vracamo prema Europi i humanijim standardima i to je dobro. Pravo na zdravstvenu zastitu je univerzalno ljudsko pravo i ne bi trebalo biti nicim uvjetovano.
gooUser1688997569 ne blamiraj se, naravno da je 500 milijardi. https://companiesmarketcap.com/novo-nordisk/marketcap/ Amazon je vrijedan 1,6 trilijuna: https://companiesmarketcap.com/amazon/marketcap/ Ako ne mozes citati ni na jednom jeziku osim na svom onda ne pametuj po klixu. Sjedi 1.
Nije 500 milijuna nego 500 milijardi. Ispravite naslov i nadjite pismenijeg prevoditelja. Za zapadne standarde 500 milijuna nisu neki novci. A nisu cak ni za neke nase tajkune.
EasyJet otvara ljetnu sezonu iz Londona za Split zadnji vikend u ozujku i leti do zadnjeg vikenda u listopadu. Ovi otvaraju ljetnu sezonu 3. lipnja, a sezona kupanja u Antaliji pocinje vec u travnju. I jos se hvale...
Ova Žena je za promociju BiH i podizanje svijesti o Bošnjačkim žrtvama rata napravila puno više nego svi vi zajedno koji je sad svojim uvredama "vraćate na pravi put". Sve ti Bošnjo može oprostiti osim uspjeha. Usput, je li to ona ista gradonačelnica koja se onom Stanivukoviću bacala u zagrljaj po Banjoj Luci?
Ja stvarno ne znam gdje si ti bio. Ali tamo gdje sam ja bila vidjela sam impresivan grad s odlicnim i relativno povoljnim javnim prijevozom, neusporedivo urednijim nego bilo gdje kod nas koji smo zapadnije. Istanbul je prekrasan velegrad po svim parametrima i ja mislim da si se ti negdje usput izgubio i nisi ni dobacio do Istanbula.
Sarajevo je vec odavno zrelo za vece arhitektonske zahvate i preuredjenja. Drvo se posjece, posadi i naraste opet za pet godina, to nikako ne bi smio biti razlog da se grad ne uljepsava i ne modernizira. Ima barem sto vaznijih razloga za proteste i fizicke obracune.
Misliti i fantazirati nije isto. Ne mogu dati delegate oni koji nisu dobili vecinu na izborima. To se inace zove demokracija. U BiH, onaj tko ima vecinu u jednom narodu predstavlja taj narod. HDZ ima plebiscitarnu vecinu kod Hrvata i predstavlja Hrvate.