Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za turizam spremni !!!
Bravo Zarko, tako je prije ce biti sira politicka igra , nebili isprovocirala neki incident pa da dalje djeluju...!
KITArevicka!
Kuja fasisticka
Hrvatska precjednica sa pravom se ljuti na bas. Bili smo zajedno u prvom I drugom svjeckom ratu, lijeo smo poceli I u gradjanskom devedesetih. Mogli smo imati zajednicku i suverenu drzavu sa granicama na Drini, sa Zemunom i cijelim Srijemom. Da bidnemo u EU.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nosi je u pm samo sere, sta je poenta ovoga da zavadi Bosnjake i Hrvate iz Hr ili?
bgm nebi je ni spomenuo, imamo mi vece probleme,
Da vidimo ovako- BiH je poprilicno nefunkcionalna drzava, to je bolna ali istinita cinjenica i najvecem Bosnji rodoljubu. U BiH se nalazi preko 60 paradzemata, a to je daleko najveci broj u cijeloj Evropi. Kombijacija ovo dvoje predstavlja opasnost. Kad se strasti smire, hocemo li bar razmotriti utemeljenost izjave ili samokult apsolutne bosnjacke bezgresnosti??
Malo su joj ga Izraelci šuknuli. Ova njena izjava je data na zatvorenom sastanku i nije trebala izaći u javnost. Ali jebe se Jevrejima, oni vrlo dobro znaju kakva je politička situacija u BiH ali prenijeli ovu njenu izjavu novinarima čisto zbog njihovih dnevno-političkih potreba: "eto i strana državnica tvrdi da je Iran (i tamo neka BiH, nebitno) povezan sa terorističkim organizacijama".
A Izraelci, kao i Ameri vrlo dobro znaju koliko je bošnjačka politička elita povezana sa terorističkim organizacijama i sa Iranom. Oni su povezani samo sa organizovanim kriminalom (poput Radončića). Naši političari mogu samo reći: lopovi jesmo ali teroristi, Allaha mi, nismo.
Njene riječi nisu posebno dotakle političke subjekte s hrvatskim i srpskim predznakom, pametnom dosta.
Mi smo godinama ljetovali u makarskoj i nedavno uzeli kuču za 700 hiljada eura za porodična ljetovanja, al sam reko babi da prodamo i uzmemo duplex u Neumu za te pare mogu pola bosne kupit
Ne postoje nepromisljeni potezi kada su u pitanju izjave fasista i rusitelja BiH.
prije ce biti fingirana igra srbije i hrvatske preko lobija u izraelu da se BIH destabilizira a kad njima kazes iran i muslimani, kosa im se dize na glavi ...ovi nasi balkanski profashisti od 40 pa dalje, 90 ti bastine istu tradiciju .. a znaju to i i izraelu
pise vam u avazu tacno sta je rekla oglasila se i novinarka koa e tekst pisala
klix jb.m li vam maku e sad me banujte ali ne mozete koliko ja mogu otvoriti profila
Vec odavno postoji FB stranica za bojkot https://www.facebook.com/Bojkot-srbijanskih-i-hrvatskih-proizvoda-i-kompanija-1646040215614566/ Podržimo ovu FB stranicu!
Ona nije ni dobila na prošlim izborima većinu u Hrvatskoj, već ste nam je izabrali vi iz BiH. Kako ironično.
@fbUser1564566865 ko vam je kriv sto ste posvojili bosanske katolike...
Klixe, nazovite/kontakirajte Jerusalem Post i provjerite šta je KGK rekla
imaju snimak.ovo sve treba izganjat.stvar je vrlo ozbiljna.a koliko hrvatska podmeće Bosni ,ništa nas ne može iznenaditi.kolinda je sklona takvim izjavama.
Možda je dobila kakav "moždani" ili Ajzenhauera ;
alenili113, PUSI ONA DOBRO BOSNJAMA PUSI.