Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako prime Srbiju u EU, ona bi počela imati osvajačke tendencije prema EU članicama gdje živi ijedan Srbin, pod izgovorom da je to vekovno srpsko ognjište i srpska zemlja.
nema nikome u eu bez obzira jesu li ispunili sve obveze ili ne jer su francuzi i holanđani proriv proširenja eu i uložit će veto, a njemačka neće protiv njihove volje zato što se radi o dvije najbitnije članice.
Haradinaj je izjavio da je Srbija definitivno izgubila Kosovsko tržište.Pretpostavlja se da je stvarni izvoz Srbije na Kosovo bio do jedne milijarde EURa godišnje odnosno 25 posto od cjelokupnog izvoza Srbije.Za izvoz na Kosovo je radilo iskljućivo 3 hiljade srpski firmi gdje je radilo 100 hiljada ljudi. Srpski analitćari kažu zbog Kosovski taksi ove godine će pasti bruto društveni proizvod Srbije za 20 posto.
@Ravija Naravno da su krivi jer nisu krvnike zaustavili.Da su se ovi pokolji desili negdje blizu njihovih granica brzo bi to oni zaustavili Ovako rat u Sloveniji trajao 15 dana otišlo ispred njihovih vrata i svi znamo šta se desilo Vukovaru,Srebrenici,Višegradu....
Oni se nadaju da ce se EU raspasti. EU je tržište a ne ljubav
@sova_club ...eu se vec raspada...jedna od drzava osnivaca izlazi iz nje...a postoje najave o jos nekoliko zemalja...eu vole samo male zemlje jer misle da ce tu navatati neke sadake...i naravno eu voli njemacka jer mjesto puskom osvaja evropu eurom....eu je velika prevara...primjera radi bih je morala prema njima ukinuti carine...tako gubimo godisnje 7 milijardi a za uzvrat nam brisel da pomoci iz fondova 150 miliona eura....
Rambo car 1992 program uživo; https://youtu.be/hF5vvXGSdjc
Ovako je bilo za nato prvo morate nesto ispuniti da udete,pa valjda nakon 10g ne treba to moze i bez toga.Ovo za srbiju niko nije u pocetku trazio ali evo sad treba
Djikani na haparatima.😂 "Srbija nikada nece priznati Kosovo".😂😂😂 A smrdonje iz SPC ih i dalje lože i crtaju kao granice tzv. Velike Smrdije. Odatle svo zlo ide i nastaje. Njihovi crkvenjasi su nadareni samo da im guzove rataraju i natezu ih dok im mozak ne eksplodira. Pa zelim im u buducnosti da imaju puno sexa kao i do sada.
Srpski put i evropski put na dijametralno suprotnim stranama.
Vućić zna kad bi pokušao da napadne Kosovo da bi se u odbrani Kosova ukljućili Albanci sa Kosova,Albanije i Makedonije koji su do zuba naoružani amerićkim oružjem i educirani po NATO standardima.U isto vrijeme bi Bošnjaci i Hrvati u BiH izvršili nestanak genocidne republike srpske.
Vućić zna kad bi pokušao da napadne Kosovo da bi se u odbrani Kosova ukljućili Albanci sa Kosova,Albanije i Makedonije koji su do zuba naoružani amerićkim oružjem i educirani po NATO standardima.U isto vrijeme bi Bošnjaci i Hrvati u BiH izvršili nestanak genocidne republike srpske.
Srbija je zlo koja lize g..cu Rusiji da bi Rusi imali koristi
Samo kod nas su ratni zločincini genocidaši nagrađeni!
Srbija je zlo.
Ama bit će kako veliki odluče.Kao što su odlučivali o raspadu Juge.Dozvolili su raspad Juge ali im se Milošević malo previše oteo kontroli.Nije igrao po pravilima i pretjerao je u Bosni pa na Kosovu.E onda su to sve zaustavili Natovci pa da opet ne bi zeznuli sada EUovci pokušavaju da drže te serbe nekako pod kontrolom.Kosovo je završena priča samo da se dogovore kako da nagrade onog ko to prvi javno prizna i potpiše.
@kardelj71 oteo se kontroli genocidom na Kosovu i u Bosni? A oni su krivi za to što je on klao, je li?