Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kosovo ce biti dok ne padne Rusija a do tada ko ziv ko mrtav!
Podera koljena SR bila..Ipak znaju kako se to unovci nema sta. Samo naprijed \"slobodarski narode\" :) Zalicete vi za turcima al turaka nece biti.
Ahtisaari, ako ti dam ti nekoliko kilograma prvoklasnog heriona, da li ces i moje intertese zastupati. Lol.
Onda isto tako gdin. Artishari treba da se okrene i u Gruziji i Čečeniji kaže isto, te još nekim zemljama koje pretendiraju na ulazak u EU! I kako ga nije sramota reći da je ljut na Španiju!? Što njima ne kaže da je uredu to što ETA radi i što traže!
\"Tvorac plana o nezavisnosti Kosova, koji Vijeće sigurnosti UN-a nije odobrio\", Ova recenica sasvim dovoljno govori o pravnosti priznavanja Kosova. Cemu onda sluze UN-a??? Kosovo ce biti nezavisno sve dok se ne promjene politicke prilike u svijetu. Ili dok traje americka vojna masinerija!
\"Da bi ušla u EU, Srbija mora da nauči da živi sa svojim susjedom koji je nezavisna država,\" - znači moraćete da priznate Kosovo ako hoćete da uđete u EU. Pa u usporedbi s tim isporučivanje Mladića Haagu je p. dim hehe Nas guzzze al kad vidim šta vama rade odmah mi toplije oko srca, hehe
Sjaiši sa caps locka sve ga ti. I srbima netraba nista. Samo nebesa za nebeski narod. Dobićete nebesa, halal vam bila.
MARTI JESU TI BILE SLATKE SIPTARSKE PARE, E SADA CES SE SRPSKIH G-OVANA NAJESTI NE SAMO TI NEGO I TVOJI UNUCI I PRAUNUCI STO SE SRBA TICE NJIMA NI NE TREBA TA TVOJA LAZNA TVOREVINA EU ZATO ODJ-BI U SKOKOVIMA