Komentari (148)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato smo mi Hrvati na referendumu glasali da u Ustav udje da je brak veza muskarca i zene i amen. Jedan pride godisnje uz stotine policajaca ce proc i raus! Ta nakaradna sranja ostavite si na zapadu
Na drugu stranu "mi Hrvati" tvrde da su zapad, ponosni su da su zapad i u svakom pogledu teže zapadu. Stoga, ako hoćeš da se guziš, moraćeš ponekad pustiti da ti uđe. Nema primit' ću malo al' ne mnogo. Idemo skroz pimpek.
Haha :) ha cuj popustili jesmo u vise segmenata, usli smo u nato,eu, najveci americki radari koji pokrivaju cijelu JI Evropu su u RH, zgrade i osoblje za spijuniranje(za cia-u)...pustili smo mi dosta, ali ove teme kod Hrvata koji su 90% katolici i koji(nadam se kao i ja) drze do nekih vrijednosti, nikada nece proci...mogu ovi liberalni mediji pokusavat koliko zele, ali uzaludno
Vec dva puta izlaze na ovaj referendum, neko je bas uporan.
Ja podrzavam samo lezbejke.
i slovenci znaju pozitivno iznenaditi
Stalno se kurče kako oni uopšte nisu Balkan, nego "skoro pa Austrijanci", a sad su svima pokazali da su u stvari isti primitivci i seljačine kao i svi ostali.
@Jedno_Pitanje "katolici. od 1830. vjerni papi u katolicanstvu." Dakle skroz isti debilizam kao i pravoslavci i muslimani, samo u drugačijim bojama. Čestitam.
Bravo slovenci
DIJELOVI TORE; „Predložite Hršćanima da imaju seksualne odnose sa životinjama.“ (Abhodah Zarah, 15b) „Kuće nežidovske su kuće životinjske.“ (Talmud, Leb. tob. 46a), „Zakon je da se ubije svako ko poriče Toru (Choschen Hamischrat 425 i Hagan, 425; 5), „Kao što je čovjek nad životinjama, tako su i Židovi nad svim narodima od Boga postavljeni.“ (Talmud, Berah 102b), „Židovi moraju uvijek probati prevariti hršćane.“ (Zohar I, 160a), „Hrist je sin prostitutke. On je kopile.“ (Toldath Jeschu).
Nek zeni ko koga hoce. I nek se udaje. Sta me .......
Zato Europa uvozi 1 000 000 Sirijaca,da im ima ko djecu praviti dok su oni zabavljeni muškim smrdljivim čmarovima !
jasno , ako im zatreba ići ću i ja da plodim
Čajni kolutići na infuzijama !
Kad je praznik Homoseksualaca? Prvi drugog :D xD
Ooooiii udario peder na pedera
Stvarno me interesuje zbog cega se bilo koga tice tudji ljubavni zivot i moguci brak. Demokratija i pored svih prednosti poseduje i neke velike mane, brak u osnovnom obliku predstavlja privatni ugovor izmedju par jedinki regulisan zakonom, tako da bi trebao da se tice iskljucivo pojedinaca i nadleznih institucija, ne ostatka drustva koje uopste nije ugrozeno i pogodjeno.
Znaci ti si za to da tvoj sin dovede zeta kuci ?
znači li to i da evo dajem primjer ako neko želi da okrene kakvo pašče na raznju i da ga pojede to treba primiti zdravo za gotovo,njegovo pašče njegov želudac,šta koga briga...?meni je to odvratno i takvog bi čovjeka ja poslao na liječenje,i da,diskriminisao,izjegavo,majoriziro i šta sve ne bi tome čovjeku radio,kakva on prava hoće?pederi,isto tako,narkomani,alkoholičari,sve je to za bolnice
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
štaš bit će bolje
Tako i treba bravo majstore
Svaka cast Slovencima, osvijetli ste nam obraz na Balkanu. aferim.