Komentari (258)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto kakvo si smeće ni zatvor te neće HAHA
Dobar nauk za nas mladje: U slucaju novih sukoba ubiti sto vise ljudi i ne da ces biti pusten nego ces biti i nagradjen. Ovaj tribunal nije opravdao jedan od osnovnih ciljeva svog postojanja a to je MEDJUSOBNO IZMIRIVANJE NARODA nego je naprotiv stvorio potencijalne ubice dajuci Seselju i slicnim ubicama nagradu za njihova zlodjela. Medjunarodna zajednica je stara ku rva to treba znati i osloniti se na svoje potencijale.
Srecom mi nismo oni.... mi nismo zli.... nama nije u krvi da ubijamo..... mi smo dobre Bosnje.... to treba da znamo.... da ne zaboravimo....
Nismo zli , al smo naivni , a to je puno gore.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Tješi se budalo, viri ti smrtovnica iz džepa cccc
Debilkan.
Vojslav Tvetelj...
Hag je farsa od suda,napravit da se pokriju zlocini nad muslimanima. Vecina ratnih zlocinaca su dobili od 10-20 godina za masovna ubijanja i unistavanja imovine i to pokazuje kakvo misljenje ima Europa za zivot jednog Bosanca. U Americi dijeli kazne na 20 godina samo ako te uhvate da si potegao pistolj i pucao a da cak nemora da rani nekoga. Kada pobijes citavo selo Bosanaca dobijes 20 godina i sa dobrim ponasanjem si izasao za 10.
Mogao bi Seselj malo posjetiti, kako kaze svpsko pvimovje i svpski gvad Split, ako smije, pa da ga objese za prvu banderu. Tipicna cosava kukavica koja se nikada u zivotu nije potukla, pa mu samo preostaje da prijeti i provocira, ne kaze se dzaba: pas koji laje ne ujeda. Slikao se tako ponosno Seselj sa kokardom, cetnickom uniformom i puskom u Vukovaru, nakon sto su unistili taj grad, a hrvatsko stanovnistvo pobili i protjerali, a kada je doslo vrijeme naplate dugova '95., kada su ih Hrvati (koje on kolje kasikom za cipele i rjesava sa 20 cetnika) razbili ko kante i kad su bjezali ko muhe bez glave, gdje je onda bio ovaj cosavi srpski junak, da prica viceve o Hrvatima i da se bori za svoj narod i udje u istoriju kao pravi srpski heroj? E tada nije bio na ratistu, jer je pichka kao sto smo vec ranije utvrdili, kao i Karadzic i zna samo pucati po golorukom civilnom stanovnistvu, jer se jedino tako moze osjecati kao pravo musko.
Sto duze ovaj harlekin pozivi, to nestabilnije u Srbiji :) Fenomenalno je koliko on stete nanosi srpskoj politici, srbi ce biti prisiljeni pridaviti ga sami. On je i pusten iz zatvora da ga odrade srpski doktori, da Hag ne prlja ruke. Kakav karcinom, njemu nije nista, ali ce ubrzo dozivjeti 100 metastaza.
Covek je nevin dok se ne osudi,tako da sipu te ga.
Cim je srbin on je kriv ! Vi ste obicne sluge koje su poturcene a glume neki ponosan narod !! Vi ste obicne poturcene sluge, 500 godina ! SMRT SRBIMA
Bas kao i Osama bin Laden.
http://www.pouke.org/forum/topic/26935-istori%C4%8Dar-salih-selimovi%C4%87-bo%C5%A1njaci-su-poreklom-srbi/
srbi su Turci. Bosnjaci su Bosnjaci, pravi Europljani. SRPKINJA SE NA BOZIC KLELA, DA JE SAMO OBREZAN HTELA ;)
http://www.pouke.org/forum/topic/26935-istori%C4%8Dar-salih-selimovi%C4%87-bo%C5%A1njaci-su-poreklom-srbi/
Običan muslimanski svet, tj. bivši Srbi (Turci su ih zvali „Bošnjaci“ ), nalaze se u stanju kolektivnog identiteta koji Meša Selimović kazuje kroz lik Hasana u Dervišu i smrti „Ni sa kim istorija nije napravila takvu šalu kao s nama. Do juče smo bili ono što danas želimo da zaboravimo. Ali nismo postali ni nešto drugo. Stali smo na pola puta, zabezeknuti. Ne možemo više nikud. Otrgnuti smo, a nismo prihvaćeni. Kao rukavac što ga je bujica odvojila od majke rijeke, i nema više toka ni ušća, suviše malen da bude jezero, suviše velik da ga zemlja upije. S nejasnim osjećajem stida zbog porijekla, i krivice zbog otpadništva, nećemo da gledamo unazad, a nemamo kud da gledamo unaprijed, zato zadržavamo vrijeme od ma kakvog rješenja!“.Za identitet bosanskih muslimana nakon odlaska Turaka Meša kaže „…Nacionalna neodređenost, lutanje između etničkog i religioznog identifikovanja, neimanje kolektivnog smjera i nedostatak povjesne perspektive, rezultirali su kolektivnim nesnalaženjem, i pasivnim odnosom prema životu koji, posle 1878, nisu smatrali svojim“. Muslimani jesu Srbi muhamedanske veroispovesti, ali zašto je to danas teško reći?
SRPKINJA SE NA BOZIC KLELA, DA JE SAMO OBREZAN HTELA. SRBI - POTURCENA GAMAD TZV. SRBI KRIVOSLAVNE VJEROISPOVIJESTI.
hahahahha cuj bosanci su srbi, kojom logikom, jesi ikad ista citala sem slavnih mitoloskih romana.... ej najbolje. sine idi kupaj ribice i spavanje
ovaj tip je fenomen taj tamo sud je skontao da je bolestan i da je u stanju xapaliti Srbiju jer tamo se nista nije promjenilo od devedesete.
Zanimljivo je Šljivančaninovo Haško sjećanje na Šešelja: "Poznat po svojim tvrdim nacionalističkim stavovima i veri u dominaciju Srba nad drugim balkanskim narodima, Šešelj je vrijieđao Šljivančanina zato što je Crnogorac, govoreći mu da Crna Gora ne postoji ni kao zemlja ni kao nacija. Šešelj je bio veoma neprijatan i prema drugim zatvorenicima, i sve vreme je pokušavao da ih isprovocira da bi ih kaznili zatvorski čuvari. Često bi se upuštao u rasprave i izazivao svađe među drugima." Sukobi su išli dotle da je isprovocirani Šljivančaninhtio da bije Šešelja. Kada je napuštao Hag, svi optuženici, Hrvati, Albanci.... su se pozdravili i ispratili Šljivančanina, izuzev Šešelja.... A isti taj Šešelj je bio otvoreni ideolog zla i mržnje, koja je ljude gurala u rat... Šta reći.... Šešelj je čovjek problema... Kako može opovrgavati precizne medicinske nalaze i snimke MR, da bi i dalje "ostao u sedlu" i vašarskim skupovima i cirkusijadom, zamajavao druge ljude..
šeki is on the road again.........
Kada sudijama upravlja novac i državne tajne službe imate rezultat pravog prekrivanja skrivanja dokaza kao i pogrešan Tužilački tim koji radi za drugu stranu, ova odluka takozvanog suda uz podršku ovog BiH pravosuđa koje korumpirano do te mjere da se neke suske presude plaćale i prostitucijom elitnom, to sve navodi da se žrtve ili oštećeni nikada neće obeštećiti niti pravno i pravično zadovoljiti onom osnovnom ljuskim pravom gdje i imamo takozvane institucije za ljuska prava koja sve ovo jednostavno prektiva kao i sustvo.. i za kraj pravda je na strani moćnika i novca, a ne činjenicama kako u mrtvom zakonodavac je napiso.
Gotov si ti krme jedno nanu li ti