Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srpski predsjednik, odnosno tada Jugoslavenski je potpisnik Daytona, tako sa je Jugoslavija, odnosno današnja Srbija potpisnik, a nikakav garant Daytona. Ništa oni ne garantuju.
Oni ne mogu granatovat da neće više biti učesnici Genocida a kamo li sta drugo
Sve je to lepo, ali jedno vas odaje, a to je Pitanje SUVERENITETA BiH, To mora neko Šmita da pita, JE LI TO ŠMIT "LEGO NA RUDU"? Suverenitet se ne spominje!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ode da da imovinu
Eee evo ispušio jedan džoli i zamišljam, kako bi fino bilo da se svi Jugovići vrate svojoj kući, ovakvi bi prirodno bježali sa ovih prostora, a realnost je da je ovo fina i plodna zemlja al su ljudi truli
ON JE DOŠAO SAMO DA IM KAŽE DA ON NIJE POSLAN U BOSNU NI ZBOG SRBA NI ZBOG OSTALIH NEGO ISKLJUČIVO ZBOG PACIFIZACIJE 2 MILIONA EVROPSKIH MUSLIMANA.
Da li će Rusija biti garant mira kad izgubi rat u Ukrajini pitam se
Garant mira je onaj ko pobjedi
Schmidt MRŠ iz Bosne!
U kom svojstvu ovaj čovjek razgovara? Ludilo.
On ce dogovoriti Buk Bjela, Trebinje, Bjeljinu a izdajnik Iz nip-a ce potpisati to se zove voditi politiku na izdajnički način..
On ce dogovoriti Buk Bjela, Trebinje, Bjeljinu a izdajnik Iz nip-a ce potpisati to se zove voditi politiku na izdajnički način..
Schimdt..ti ili si budala ili naivna ovca..
Super, ostani tamo, pa zajedno radite i gradite prosperitet Srbije
Kad bi se ona ista na svijetu pitala i kad ne bi bila lazljiva kao njen vodja i stvarni i jedini vladar tamo mozda bi ovo i imalo smisla. A ovako nema nikakvog smisla niti ce biti sta drugacije. Pa i ova je pohodila neustavni dan velicanja zlocina i genocida i militaristicke parade.
Mozda su tebi prijatelji a nama vazda dusmani koji nam rade o glavi pa i dan danas. Mozda ti nisu rekli da srbijica jos nije rijesila granicu sa BiH. Vjerovatno da ces i od njih dobiti drazinu medalju.
malo ti što sa hdz-om uništavaš hoćeš i sa njima
Ovaj lik sa desne strane, celavi sa naocarama, ima zadatak da vodi racun o protokolu i minutazu sastanka. Bukvalno, lik ima table na kojima pise: 10 minuta, 5 minuta, 1 minuta, i koje dize uvis kako bi Smit i ostali znali koliko je ostalo do kraja sastanka...
Bosanski srbin Dodik preko Beograda komunicira sa Smitom!