Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj amerikanac je apsolutno u pravu , jer ustvari jedini koji direktno pomazu dodika su rusi i on mora da slusa njihove zahtjeve , pa svi mi znamo da su rusi stavili veto na rezoluciju o srebrenici u SB, Nikad mi nece biti jasni bosnjaci koji velicaju rusiju a rusija podrzava najveceg neprijatelja bosne a to je dodo i sef mu vucic , pa samo pogledajte sputnik kako pise preko malagurskog o srebrenici pa ima stomak da te zaboli , bosnjo ko bosnjo daj samo pinka i turbofolka
Sve si rekao, nema se sta dodati.
Ruse treba napasti cijeli svijet,Rusi su zlo.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ako nekom moram da se okrenem onda je to definitivno zapad,budimo realni svi iz regije idu na zapad da zive neće niko u rusiju i tursku.
budi realan pase upitaj mozda nam to ijest razlog sho nas guze svako malo. mozda trebamo probat srusima. sta mislis sine
Valjda je sad jasno zašto Tito nije htio ni tamo ni vamo, u potkusurivanju velikih sila stradavaju mali, a mi kakvi smo mahniti jedva čekamo da se za nečije interese koljemo.
Svadja dvije zidovske kolonije.
Oni se prepucavaju a mi cemo najebati kao i obicno 3.14...
Gospodo isporucili ste nam robu sa felom zvanu Daytonski sporazum ,reklamiramo i zahtjevamo popravku.
Gospodin Wess Mitchell je mnogo lijep. A i pametno zbori.
Nikome u Bosni ne smeta: 1. Što su Amerikanci napisali ustav (Užasna Sramota) 2. Američki saveznici nacrtali nam zastavu (Strašna Sramota) 3. Amerikanci DIREKTNO kontrolišu naše političare (VELEIZDAJA)...... BOSNA JE ŠPRDAČINA OD DRŽAVE... ŠPRDAČINA!
Dejtonska BiH je američki amanet.
Rusi su dolazili na vojnu paradu u Beograd Srbi su molili ruse da dođu, srbi što više putuju u Rusiju i pričaju o BiH samo najgore Primjer Đikan kočijaš i tako se ovi mješaju.
Srbi Rusima uvaljuju zapadnjačke jabuke,Rusi njima daju lažnu nadu.
More bit'!
Russija nije toliko jaka,koliko Amerika i EU nemaju lidera! Da je jedan Regan, postavio bi Russiju na svoje mjesto. Najsmjesnije mi je Srbsko ulizivanje Putinu.Oni misle da Putin umire od ljubavi prema njima.Putin je pragmaticar i Srbi su mu samo sredstvo u igri sa zapadom.Putina i ako ne volim, moram priznati da je to vrhunski politicar i strateg. On koristi svaku slabost zapada da stiti imterese Russije, bilo gdje na svejtu pa tako i na Balkanu.
ma sitne su ruje kao i njihov putko KUSUR OD ĆOVJEKA
.eben vam Melaniju, dabil .ebem.
He мoгy ни дa зaмиcлим дecтpyктивниjy пoлитикy oд зaпaднe и aмepичке. Пa oни пpaвe ишљaмcкe дpжaвe нa paчyн Хpишћaнa, штo je aпcypд, кaкo гoд дa ce глeдa. Кaд 6и нeкa ишљaмcкa зeмљa пoдржaвaлa cтварање хришћанске државе у ишљамском домену? Рецимо коптску државу у Египту,а они имају ист. право?
Sta kenja ovaj Amer jer da nije bilo njih 95-e svi bi (pre)zivjeli srbi bili sad u jednoj drzavi. Na Krimu.
nash shta jarane----- viste to uradili dase danas mogrete prepucavat srusima, tojest srat. stvarno bolesno. DAKLE, NAS JEDINI ODGOVOR: mi treba dase okrecemo ko antene, malo tamo malo vamo. kosto ije tito sve yebavo, tj. guzijo. kogod udatom trenutku nama ide nizdlaku mi sanjim. cim isti pocme uzdlaku, tojes srat, mise okrecemo drugom itako dou besvest. sve drugo je tolko GLUPO daje POGUBNO. dabise to ostvarilo prvo moramo bit jedinstveni. a podjelili su nas. nema druge opcije.
Potpuno su u pravo i to preko Kucica,Covica i Duduka