Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koga sve ova popadija nije dovodila da nas ubija i k.lje,i jos se mole Bogu zemlja im kosti izbacivala,da se c.ke hrane.
zeneidjecaba38 .. nesto mi nije jasno. Kao sto svi znamo, Kralj Petar je 1915. sa citavom vojskom junacki pobjegao na otok Krf u Grckoj. Od oktobra 1915. do maja 1916. To znaci da srpski muskarci nisu bili 8 mjeseci u Srbiji. Ostale su zene same. A ostali su i austrijski vojnici. Logicno je da se u Srbiji 9 mjeseci poslije od juna 1916. do februara 1917. nije mogla roditi ni jedna beba. A radjalo se puno beba. Da li to su to bile austrijanske bebe. Da ti je djed ili pradjed mali Adolf.
sve vise se spominju 90 te,nedo Bog da se ponove neduzan narod strada
Ja sto slika smrdi boze sacuvaj fuj
Ne kontam ove četnike stvarno. Jesu li im bas iskljucili struju pa nemaju internet.
Hvala braći iz Nikšića što su pomogli oslobođenju srpske Hercegovine od nekrsti
Oslobodjen si ti kad te deda pravio incestu..
Spomenik za Rista treba napraviti u Srbiji a ne u CG. Sta on ima sa CG?
Ovo sve gore i gore, a čim se nešto kritikuje odmah se neki kao zeneidjecaba vračaju u 20-ti i 19-ti vijek eto neke istorijske gluposti, laži i obmane. Nismo mi nego vi, tamo neki ali nismo mi, a ono podržavalo najgore moguće ideologije i zatamnjenja svijesti. Mitovi i laži.
Gdje su Srbi tu su i problemi, cast malim izuzecima.
Gorio u paklu da Bog da
Je li to onaj sto je lito po Crnoj Gori pa odlito. Mozda jednog dana i nasi počnu dizati spomenike pedofilima poput Kačavende.
risto sotona
Za streljačkog voda i ne bi bio grijeh. Naprotiv.
Bradati zlikovci
Vise slika govori od 1000 rijeci
Amerika vas je prodala Srbiji, nazalost to je tako i sve govori na terenu da je tako. Lider je Srbija koja diktira uslove na Balkanu, koliko god nam to tesko prihvatiti. Milo zajebo si kao i Bakri sa korupcijom, da ste iskoristili priliku da udjete u EU ne bi ovog bilo, odugovlacili ste. Taj lopovluk nas otjera ovim fasistima, otjera nas da su nas ameri izdali Srbiji, zar ne vidite to. Glavna stvar je Amerima dokazati da grijese.
Amfilohije, čovjek koji je između ostalog, ohrabrivao srpsku vojsku u činjenju zločina.
Ali im je jasno rekao junaci ako neko pogine ja cu mu oprostiti grijehe, čudna neka vjera, pardon vera gdje pop hučkaš oprašta grehe umjesto Boga.
Tesko se Crna Gora moze izvuci i spc kandzi.Puno ima tamo prosrpski orijentiranih,tako da je zaista tesko odvojiti ko je zaista za nezavisnu Crnu Goru. Bio sam jedne prilike u Baru prije 10-tak godina,kad je Srbija igrala neku tekmu i pobijedila.Ulice su odjednom prplavlhene sa sajkacama,4s,srpskim zastavama,pijanim chetnicima.Tad sam skontao da Crna Gora nece tako lako izaci negdje.Vise od pola stanovnistva prosrpsko.