Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pokoj mu duši, sa nacionalistima je teško izaći na kraj, i ako si u pravu i pozivaš na zdrav razum i dobre odnose, sve to džaba...
"Ta struja u BiH, naši Hercegovci, ONI su nas stalno vukli na jednu poziciju koju ni svijet nije mogao prihvatiti kao ni mi, u sukob s muslimanima. Taj sukob NAMA nije trebao jer je NAŠ glavni neprijatelj bila Miloševićeva SRBIJA i JNA, i nismo trebali trećeg protivnika" Josip Manolić, hrvatski političar, premijer Hrvatske
I opet hercegovci kazu drugi poceli i sukobe trazili.. dzaba sto im svjedoce ljudi iz njihovog naroda. Odvratno!
U svakom slučaju bio je na strani bosanskog Naroda dok su na suprotnoj strani bili politički predstavnici sva tri naroda zato nije imao sa kime da saradjuje u BiH kao ni Mesić!
Covjek koji je trosio obje Kune....R.I.P.
R.I.P Velikom Manoliću.
Ostade Raif Dizdarević kao posljednji dinosaurus na Zemlji.
Matori oznaš i ubica je napokon otego papke
Pokoj mu dusi. Da je vise ovakvih Hrvata a manje stovaoca UZP-a svima bi nam bilo bolje.
Pokoj ti dusi dobri covijece!
RIP Joža
Rahmet mu dobroj duši. 🙏 Joža je na vrijeme shvatio kakve su namjere hercegovaca. Vlast i pare bez truda, a ako se mora zvanično, onda bez poreza.
Hercegovacki katolici su sve drugo osim katolici ili su bili pravoslavci ili muslimani. Pogledati im imena i prezimena i svima jasno. Musa, Begic, Beslic, Cerkez, Jovic, ....Slobodan, Gojko.... prije 200 godina nije bilo na tim prostorima katolicke crkve. Taj narod je toliko utupljen i mozak im ispran da je to za nevjeovat. U crkvi se ne uci o postovanju vec o mrznji prema druge religije. Baba me vodila u crkvu i znam jer mi je jedan roditelj Hercegovac.
Prije 200 god nije bilo Katolicke crkve?Decko ti si nepismen covjek i glup
Debilu, sva prezimena koja si naveo ima i kod Srba i Bošnjaka kao Filipović, Kovačević, Lončarević i mnogo drugih u Srbiji u Čačku imaš preko 3 stotine Josipovića jesi ikad u životu vidio Srbina koji se zove Josip?? ;-) A imena Slobodan i Gojko uopće nisu srpska nego južnoslavenska kao Dragan, Milan, Goran, Zoran .. ima Makedonaca, Slovenaca, Hrvata pa i Čeha npr. Milan je popularno ime u Češkoj! GLUP SI!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
idol halida genjca( po dužini života na funkciji)
Kad sam bio mali najviše sam se volio igrati sa dinosaurusima
Umro Pantelija
R.I.P. - Bio je prijatelj B i H .!!!
Umro je zadnji učesnik posljednje večere.
Pantelija.