Komentari (266)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nema vecih fasista od hrvata..jednostavno nema!!
hrvati kao i srbi bar 30 % bili sa nacistima, danas su ti dosli na vlast na obe strane....
Hasanbegovic je Hrvat kao sto sam ja Musliman.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
hitleru i njegovim slugama poslije toliko godina svanulo...
tito je bio najveći fašist.
@Nagasaki ....a mali Zlatko je posebno zaheban, protip janjičarskog ustaše
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I ono fasisticko, ustasko i locemjerno kopile nesto govori o navodnom ekstemizmu u BiH. Hrvatsko jaje uvijek dvozumo. Koja smijurija. Ko god ima ikakve pameti u Evropi i ko ima sposobnost citanja i razlucivanja zna sta se kod njih desava samo oni izigravaju neku kulturu.
Tito je istru i pola dalmacije vratio u sastav hrvatske koji su ovo apsurdi..
Tito je istru i pola dalmacije vratio u sastav hrvatske koji su ovo apsurdi..
Tito je istru i pola dalmacije vratio u sastav hrvatske koji su ovo apsurdi..
Ivo Lola Ribar kada se spremao da poleti avionom u Kairo, kao prvi izvanredni i opunomoćeni delegat Vrhovnog štaba i Tita, odnosno nove Jugoslavije, poginuo je na Glamočkom polju pogođen bombom iz Njemačkog aviona, 27. novembra 1943. godine. četnici nisu imali avione.Bandiću duduče sjedi jedan!
Ivo je ubijen u zavjeri Tita i KPJ, koju je vodio Vladimir Velebit. A priče o bombama i avionima je čista floskula. Zašto je sahranjen na tajnoj lokaciji blizu Glamoča i tek poslije rata prebačen u Beograd...naravno bez autopsije.
Bandic za vecinu i to prihvatio, a onda nakon usvajanja kaze da u Beogradu ima svij trg i da je heroj hahah kakvo dodvoravanje ljevici istog momenta...e moj Bandinjo
,,četnici ubili Ivu Lolu Ribara".Koji je ovaj Bandić neopjevana budaletina. A poginuo kao šef delegacije VŠNOV na Glamočkom polju 27.11.1943.g. prilikom ukrcavanja delegacije u avion. Prije polijetanja napao ih njemački avion i svi iz delegacije su izginuli
opet pogrešno. preživjeli su koji su trebali. Vladimir Velebit među njima. ta delegacija je nastavila put u Kairo poslije Ivine pogibije?!
ovaj hasanbegović bi da se pojavi neki novi hitler garant bio u ustašama za treći rajh kao hrvatsko cvijeće.
Bar bi bio na pravoj strani
Ne moze bit cvijece rodjen je u Zagrebu :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hrvatska je komunizam zamjenila za hrvatizmom. Biti hrvat je postalo nešto kao biti nekad član saveza komunista. To isto važi i za pohrvaćeni dio pučanstva
Živio Zlatko Hasanbegovič, prvi ustaša Hrvatske!!!
Šaljite nam Bandića za gradonačelnika, mjesto levata koje imamo. Da i ovdje završi posao sa Litinom ulicom
IMENA NEKIH BEOGRADSKIH ULICA: Hrvatska, Dalmatinska, Podravska, Maglajska, Opatijska, Porecka, Stolacka, Dubrovacka, Igmanska, Jablanicka, Mostarska, Istarska, Sinjska, Sarajevska, Travnicka, Trogirska, Splitska, itd. Po ljudima ma koje vjere i nacije da i nepisem. Narodi sirom svijeta imaju kroz istoriju dobrih i losih vremena. Pametni vrednuju dobra vremena. Sretan Bajram svima koji ga proslavljaju.
Osim imena Trga, vratiti i otoke i more koje je zločinac Tito oteo od Italije !
ima baraba na svakoj strani, i u HR i BIH i u Hrvata i Bosnjaka
U svojoj prciji neka rade po volji. I da uklone i da ostave sto mi imamo od toga?