Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nijhova posla
Ovo je tako ruzna slika opozicije,nepostovanje svega i svih
Hahaha ne mogu srbi da se, slože a Dodik misli da im je bitan, ali imaju opoziciju i narod koji neda da ih vuku ovi debili za nos i svaka čast
Opozicija misli da je Skupština ulica i da mogu da spreče rad skupštine koja hoće da poveća plate i penzije i da pomogne deci koja se leče od retkih bolesti. Jedini cilj im je fotelja i lični interes. Dno dna.
A vlast misli da je narod lud, takvi kao ti vjeruju ovim kriminalcima Jovanjica itd
Opozicija očito ne zna da skupština služi za rešavanje važnih pitanja koja se tiču boljeg života građana a ne za uništavanje i nerede!
Samo Narod moze skinuti kisobrandziju, opozicija moze biti inicijalna kapsula a kako kotira vanjskom politikom, zaduzenjima, obecanjima...tesko da ce se odrzati iznad vode.
Ciganija teska
Ovoliko minusa u zivotu nisam vidjela. Haloooo admin mrdni guzovima. Oslobodi nas od smeca preko drine!!!!!
Hoću minuse
Hvala
samo se bijte izmedzu sebe
Ove dvije plavke i ja bi im dao trubu da duvaju koliko zele
O sebi se zabavili dabogda...
Hahaha nekoliko komentara za mintutu dobili 200 minusa 😂😂
Botovi kuhaju
Poslacemo Stevanpvica, Mistera Dodika davas .srede bice ko bubice,!?
VLAŠKA POSLA
Divljaci , šta drugo i očekivati od Srba ? Ništa naravno samo primitivno ponašanje.
OHOHOH VIDI DISLAJKOVA A TEK 4 MIN