Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covjek se ponekad zapita cemu im onda sluzi Nato?
Tko jos vjeruje u nato? Dron preletio rumunjsku i madju, nitko nije ni vidio ni znao ni reagirao.
Možda Plenković misli slati hrvatske vojnike na istočni front, kao što ih je Pavelić slao 1941. Potpuno pogrešno, jer znamo kako se sve završilo, totalnim porazom.
Hebo Vam Rat muter sa dva tt
Čemu sluzi nato clanstvo???
Nezavisna Istra u slopu Italije…
Sto ne spominjes Palestinu smetljaru kad vec pricas o Ukrajini ?
ovaj tip je dramatican
Neki ćete da poginete, a neki ćemo da se obogatimo, po drugi put - reče o uvođenju vojnog roka dezerter Plenky.
De reci onda ovima svojim hdzovcima u Mostaru da ne seru po antifašistima i ne prozivaju komunizam i socijalizam što su imali gole otoke i obavezan vojni rok za koji se i ti zalažeš. I reci prijateljskom Izraelu da prestanu vršiti genocid nad nama prijateljskom Palestinom.
Kakva nam je akademija nauka i umjetnosti BiH dobro smo živi, ni nauke a ni umjetnosti
Samo se okanite Bosne i Hercegovine i vi iz Hrvatske i Srbija !
Program dragovoljnog vojnog osposobljavanja (prije Dragovoljno služenje vojnog roka) provodi se u Oružanim snagama Republike Hrvatske (OS RH) od 2008. godine. Naknada za svaki mjesec uspješno završene obuke dragovoljnog vojnog osposobljavanja iznosi 700,00 eura neto.
Plenković u Hrvatskoj nije služio vojsku, jer je imao anemiju, tj. manjak željeza u krvi, što se rješava za par sedmica dodavanjem željeznih pripravaka u ishranu. I danas takva osoba odlučuje o uvođenju vojnog roka.🙄
Ko god ima Srbe oko sebe, dužnost je da se upozna sa osnovama makar.
Nisi se bio rodio da znaš kako je tekla priprema za agresiju i zašto to govorim.
susjedi se naoruzavaju oko nas, Srbija izdvaja preko milijardu. srbija priprema za rat, ako su oko nje sve clanice NATO. samo BiH je van NATO. Svaki genocid na Bosnjacima je se desio nakon sto se taj narod razoruzao.Takodze nedavno su tri kasarne potpuno ispraznile i to samo pod kontrolom gdje su Bosnjaci vecina, kao da se nije moglo naci novac.Zasto marfi salje federalni MUP da ispituje ubistvo u Tuzli, kome smeta naoruzavanje tog mupa i njihov ministar.
Da li je realno sta su nam uradili, 1990tih uveli podjelu na imaginarne grupe i stvorili rat, a tamam je trebalo proci jos jedna do dvije decenije i nikada vise ne bi rata bilo jer bi generacije zlocinaca iz WW2 preminule, i poslije 30 godina, opet se nesto sprema... ludilo