Komentari (137)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nas Bake na birou tugy plaky
Iz ugovora se vidi da je stariji Đukanović formirao Victoria Trust, a mlađi Đukanović Capecastel Trust koji su kotistili u svrhu zaštite imovine i planiranja nasljedstva, kupovanje i prodavanje nekretnina i firmi, otvaranje novih kompanija i žiro računa, davanje i uzimanje kredita i raznih drugih sumnjivih poslova. - Da skratim priču
Svi znamo da je Milo kriminalac. Ali i kao takav je bolji od velikosprske politike iz Beograda. Ja bih prije dao potporu Milu, koji je ratovao protiv nas, nego Bosnjama, koje smo naoruzali, nahranili, primili 500 000 izbjeglica....... a oni nam zaboli noz u ledja.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Bakir nista ne krije 😉
Bakir i Vučić drže pare i najvećoj praonici novca na svijeti - UAE.
Imal đe Daria i Maria oni vise po Londonu...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Klix.SR jasno ko dan ;)
Halal mu bilo samo nek zavrće uši smrdima.
A šta kažu za Pandorine kašike?
Ništa novo samo potvrda onoga što svi znamo da naši lideri naši čuvari,dušebrižnici,domoljubi su obični lopovi svoga naroda i države. Eto narode blejite i dalje🐑bleee
Imal đe naših. Garantujem da su bogatiji od ovih.
zaklela se zemlja raju da se tajne sve odaju hhhhaaàhhhaaa Milo mangupe stace ti tolike pare
Ponabijati na kolje😂
uh kako se samo ovdje podržavao Đukanović na nekim temama. Bitanga i lopov je bitanga i lopov, kako neko takav može biti patriota?
Jsjs
Đukanović je jedne prilike kada su ga zezali da krade okrenuo se i rekao....a vi ne bi? On je već priznao. Idemo ove što se hvale poštenjem.
Mrtva trka ko je nakrao vise, Vucic ili Djukanovic.
Nakon što su Milove pristalice na Cetinju pljuvali, polivali vodom i gađali kamenjem novinarku N1 Aleksandru Tolj njena kuća je pisala kako su demonstracije mirne i dostojanstvene. Umjesto u zaštitu svog čoveveka oni su stali u zaštitu kriminalca. Ovaj slučaj pokazuje koliko novinarstvo kao profesija može nisko da padne.
Ode Milo u 3 p.m.
Milo je inače veliki politički uzor bosanskim muslimanima. Povjerenje je stekao na osnovu antispske politike. To prijateljstvo ide toliko daleko da je Nebojša Vukanović nakon sto šu ga Milove pristalice pljuvale i šamarale na Cetinju, izjavio kako to nije ništa. Samo su me malo išamarali. Izjavio je Vukanović.
Sejdo u rakiju pretvara pare. Nema inflacije kaze 🤣