Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Do sada su mogli priznati sve zlocine koje su pocinili i skinuti ljagu sa sebe i svog naroda. Jbga lakse je srbovati i lagati. Zao mi postenog srpskog naroda radi ovakvih debila.
…I onda Bosnjaci pljuju po Armiji BiH. Ne bi glava ziva ostala bez te Armije, ama su Bosnje dozvolili da ponovo budu razjedinjeni do sljedece runde.Velikosrpski cilj nije godina ili dvije nego vjekovna zelja i odrednica vecine Srpskih vozda. To je borba koju su preuzeli od predaka, kao hadj, kao jedini spas za srpsku naciju. Njihov dzihad.
nema ga
Srtena je zemlja koja nema Srbe za komsije.
Srecna je zemlja cije se komšije ne prodaju za veceru
Takvu vjeru sto podrzava ubice djece i zena i staraca …ne samo za veceru nego za lizalo vrijedi prodati.
Kakvo god bude unutrašnje ustrojsvo Republike Kosovo srbi će biti getoizirani.Sjeverna Mitrovica ima manje od 10 hiljada stanovnika.Po posljednjem popisu stanovništva na Kosovu iz 2011godine na Kosovu ima 1.47 posto srba odnosno 25 hiljada.Danas srba na Kosovu de facto ima manje od 1 posto.
Malo su se zeznuli zapadni dusebriznici kad su ovo pokusali provuci kao masakr, jer Finskom timu patologa nisu rekli da ne idu toliko u detalje, a ovi po polozaju tijela i po ostacima baruta na rukama dokazu da je rijec o klasicnoj razmjeni vatre. Puske su naravno sklonjene kasnije kad su dosle kamere. Zapadne slugani postujte zapadne sudove koji za ovaj sukob nisu podigli nijednu optuznicu. Dakle, Osmani prekini sa klevetom.
Ko voli istinu neka pogleda: https://youtu.be/MQCmuEy0xRo
Sistem u Srbiji opstaje i preživljava na laži i prevarama. Dokle? To će Srbijanci i SPC odlučiti.
Srbi su najveci falsifikatori historije, sto je i logicno, jer se ne mogu prosloscu ponositi. Radit cemo jedno a pricati da smo cinili sasvim drugo.
Kada se šiptar na Kosovu ogrne albanskom zastavom na klixu delirij. Kada Hrvat iz BiH koji ima i dvojno državljanstvo ogrne zastavu Hrvatske ide ono uzp, ust.ase itd. Licemjerno malo, a?
Uopste nije Jer i gladnu i hldanu i posnu i Bosu ne ostavljaju na miru iako ih je 1%, kad se shiptar ogrne on je dio onih 95%
Zločinci i Fašisti i samo Bošnjaci moraju sa njima da saradjuju i pruze im ruku
Ja ja, falsfikuju, a nama RS u avliji leži
Njih su Srbi terorisali već od 70tih, dok je svima data veća sloboda poslije demonstracija. I tako ostalo do 90tih. Samo im Zagreb slao redovno humanitarnu pomoć. Dok se se drugi skrivali da ih ne vide partijski iz Beograda. Šta je tu sve rađeno, od ponižavanja do fizičkog maltetiranja, ubijanja i zatvaranja. Sve ciljano. Dugo godina je bio državni teror nad Kosovarcima
23 ZLOČINA. Kosovo 1999. https://sh.m.wikipedia.org/wiki/Masakri_u_Kosovskom_ratu
RAHMET ŽRTVAMA. EL FATIHA. NE PONOVILO SE NIKOME. I NE ZABORAVILO SE.
ZBOG OVOG ZLOČINA I NJEMU SLIČNIH - Nato je bombardovao Srbiju. Inače crvene beretke su izvršili skoro sve zločine isti oni koji su napravili isto u Bosni i Hercegovini. Cijelo sjeverno zapadno KOSOVO.
https://sh.m.wikipedia.org/wiki/NATO-ovo_bombardovanje_SR_Jugoslavije
Cuj Srbi falsificiraju povijest? Pa kad su govorili istinu?!
Srbi su zlo veliko i njihova crkva losi ljudi vode to nema tu Boga ni dobra sjeme im se zatrlo
Račak je isto što i "Iračko hemijsko oružje" koje nikada nije nađeno ali je poslužilo kao izgovor za napad na Irak. Sam narativ oko "masakra" u Račku je pukao u Hagu, dokazano da ga nije bilo. Obična akcija MUPa gde su pobili teroriste OVK.
Danas se prizivas na Hag, juce ga kunes … cojstvo srpsko do neba smrdi