Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Islamski svijet se ponasa kao da se nista ne desava i sve ignorisu zasto svjetski lideri islamskih zemalja nesto ne poduzmu i ociste ljagu s muslimana
@gooUser1581342940 Prvo se treba upitat zasto "nema " krscanskog terorizma. Zašto ni jedan muslimanski "terorista" nije psihički poremecen
baš me zanima da li su ovako politčki korektni prema stranim doseljenicima i u pakistanu, afganistanu, saudijskoj arabiji, maroku...
EU jednostavno nema muda.
Odmah da kazem da ne podrzavam terorizam. Da li se gospoda pita odakle dolazi terorizam! Vecina kaze islamski terorizam.Sad pitam ko je zapoceo ili pripremio teren za rat u Palestini,Afganistanu,Iraku,Libiji i ko priprema rat u Iranu, sve zemlje sa vecinskom religijom Islam.Svi pricaju o nevinim zrtvama na zapadu (u potpunosti se slazem) a sta je sa ljudima u spomenutim zemljama?
Većih kretena od evropljana nema. Sad mi tek postaje jasno zašto su bili nesposobni da intervenišu dok je ovdje bio rat.
dgff
taman ide dodatno zatvaranje granica EU uz koronu
MRZIM SDA, SNSD, HDZ, DF I SBB!!! SVE NACIONALISTE ZADOJENE I PRIMITIVNE!!! IZADJI NA IZBORE
@rephercegbosna1 Republika BiH 👍
Aha baš ćete ih integrisati isto kao i crnce. Otpustiš crnca odmah tuzi za rasizam. Hoće sami da imaju crnu literaturu, crnu muziku, crni film... Takoće biti i s ovima - politički islam, islamska hrana, islamska poezija ... Otoustiš ga tuzi te za islamofobiju.
Rigorozniji su prema nama Balkancima oko useljavanja nego prema Arapima koji uglavnom i prave problem. Za pola godine trebao bi da se preselim i znam da nema tamo svaki dan kafe, da slavim slavu kao sto sam ovdje al to je cijena valjda ugodnijeg života. Tako i arapi ne mozes doci u De i tjerat zenu ds yi radja djecu da ne rsdi nista, zivjet od socijale i ucit djecu kako nemaju iphone zbog nekih nijemaca.
Bošnje prešle iz bogumila u islam da ne bi bili progonjeni, pa se bahatili nekoliko vjekova i sad će opet biti progonjeni. Karma
Zasto se zapad bavi islamskim stvarima a islamski svijet se ne bavi ovim problemom i pitanjem?!
@gooUser1581342940 Zato što terorizam nije islamska stvar niti se islamski svijet treba baviti bilo kakvim pitanjima Evropske Unije. To što neko teroriste naziva "islamskim" zato što imaju porijeklo iz islamskih zemalja ili što se teroristi predstavljaju kao muslimani, to nije problem islamskog svijeta. Evropa je uvijek imala problem s teroristima ETA, IRA, FARC... pa niko nije pitao gdje je islamski svijet.
Nisam bas svatio oavj naslov oko ove...perverzije.Suman ce se prevrtati u grobu.Sloboda govora, vjere ,politickog opredjeljenja bez obzira na vjeru, naciu, idelosko ili neko drugo oprjedjeljenje su najveci postulati, dostignuca savremenog civilizaciskog svjeta EU koja je nastala zbog slobode i prava.... koja se sve vise krse, krseci najelementarnija prava ljudi pojedinaca grupa itd.SATANIZACIJOM JEDNE RELIGIJE!!!!
Već peta generacija Alžiraca koji su dovedeni u Francusku kao roblje,su građani trećeg reda,ismijavaju se i podvrgnuti su ruglu i oni i njihova religija.
@gooUser1571154485 Ne mogu kad im Francuska razara zemlju od vremena kolonijalizma do dan danas.