Komentari (264)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oprat ce nas Zemlja, nema potrebe za ratovima... Treba iskoristiti vrijeme koje nam je ostalo, pa u rahatluku ga proziviti...
Kakav je ovo bombastičan naslov? Kao da je ovo pogodilo cijelu Srbiju, a ne područije jedne ili dijela jedne opštine. Hmmm, novinari???
Izgleda apokaliptično, ali nije apokalipsa. A onda se utrkuju razne budale k'o više mrzi ili voli susjednu državu, ili kome je više drago ili žao. Bolesno.
ovo je strašno ned'o Bog nikom !!!
da se ne ponovi.
Tokom svake zime ,cim padne sneg ,najmanji ,Srbija zatrpana,Bosna zatrpana,a okolo niko ni osjetijo nije
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo je nečija dova primljena.
sami sebi nevrijeme navukli ;) ahahah da i ovo vidimm
cije su granate na danasnji dan padale na kapiju?
cccccccc
Fina vijest :)
klima bas neodustaje... ko je sljedeci?
nerugaj se Ismaile..... ti vec zaboravio Maglaj, Zeljezno i Topcic polje? Klima nebira ni naciju, ni vjeru ni boju koze.....
HAARP cini cuda i u hladnoj vodi
Haarp kriv za sve!
Jest pa HAARP sad i bog posta. koliko ljudi malo znaju o svom Stvoritelju
ako ne prebacite šešelja ide harp ovo je bila samo uvertira
Harps, Amerikanci se igraju vremenskih neprilika....Sljedeče je uništiti usjeve u Vojvodini,izazvati financijsku krizu i ucjeniti Srbiju da igra ko medo uz tamburu...
Nece nece igrati medo kad se obrate PUTINU a ameri cuju ima da se useru smradovi americki ...
Ma sta vam je s ovim komentarima idioti jedni? Morate bas u sve mjesat rat i siriti neku mrznju! Nadam se da ce biti sve dobro i ne ponovile se poplave od prosle god!
Pisao sam o ovome prije par dana,kada su razni experti govorili nema poplava i nevremena..Ovo je tek pocetak,nazalost ali je tako..Bice i poplava i zemljotresa,daleko od toga da zelim da se bilo kome desi,da me neko ne shvati pogresno..Lijep pozdrav i budite mi dobro i zdravo :)
Rekao sam vam da se suncate dok ne uljucimo HARP.
nek' im je bog na pomoci... ne bi pozelio ovo nikome zaista..
Maša Allah, bajram !