Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne postoje slobodni i nezavisni mediji. Svi su kontrolisani, samo je pitanje iz kojeg centra. Vremena kada su ljudi bespogovorno vjerovali medijima je prošlo.
@gooUser1630775944 👍👍👏👏👏👏😎
DA LI POSTOJI SLOBODANI MEDIJI U BIH???AKO MISLITE DA POSTOJE, NAVEDITE KOJI SU TO👌👌😎
Isključili su zato što ih niko ne gleda ! Svako danas ima internet i može da bira šta će gledati ! Pa ko voli nek izvoli ! A N1 ako sam sebe ukida sam je kriv !
Spavaš li mirno Milomire Mariću odma Šešelja u studio da progovori koju!
Srbiju treba rastaviti na proste faktore. Jednostavno to je remetilački faktor na Balkanu. Ili ih preventivno bombardovati svakih 5 godina, čisto da budu poligon za testiranje novih raketnih sistema.
Treba ti staru guziti preventivno. Da bude poligon za testiranje cuna.
Glupi Bosanac
Pa ne zele da im se ispira mozak.Samo Vucko moze da vas ispira
kad ih niko ne gleda a ni u BH nista bolji nisu...
Jos da hoće i odavde razguliti. Samo trač partije.
N1 produzetak americkog svjetonadzora.
mislim samo danas do ponoći
Mediji u Srbiji isključivo služe vladajućem režimu. Režim Aleksandra Vučića je genijalno razradio metodologiju kontrole i podredjivanja svih medija. Manipulacija gradjana, stavljanje u poziciji zaštitnika, te izmišljanje stalne prijetnje, građane je učinila jadnicima i poltronima, ovisnicima Vučićevih vijesti.
@homar JamisliotipricasO..HavazHayatFTV i sve ostale😂😂 Svee isti sljam i ovisnici👌👍
U Bosni je suprotno...mediji isključivo pričaju protiv vladajuće stranke a u korist opozicije...pa je SDA na vlasti blizu 40 godina..manipulacije građana istavljanje u poziciju zaštitnika...pa to smo sve već videli u Bosni...pa pred svake izbpre se pojavljuju paravojne formacije u RS i HB..Jel' nije tako??
Vucic polako ide Putinovim stazama revolucije Srpska javnost je vec duze podvrgnuta lobotomiji
AVAZ je jedini slobodni i nezavisni medij!!!
N1 srbochetnicka tv svakako
Srbija i civilizacija dva pojma različita
Zbog tog mraka, Evropa I dalje podrzava njihovog srbijanskog Manipulatora, jer on im I dalje odgovara. Jer on odrzava taj mrak koji odgovara I njima. Jer ako se upali svjetlo... odose svi u p...u materinu. Srbijanski narode zivite I dalje u svom mraku.
@Rak1965 Koji su tvoji medijski favoriti ???? Nabroj 3 slobodna 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
@Rak1965 Haaj majke ti, da vdmo ti mentalni sklop,cemu se radujes, gdje si glup, sta znas ili ne znas....Reci nam @ Rak1965 😄😄👍👍