Komentari (271)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Draga Kolinda, samo da ti napišem da sam za Novu godinu docekao u svom gradu Sarajevu pored drustva iz Zagreba i drustva iz Slavonije bilo nam je super
Kitarevicka je isprdak HDZ-a i na tu stranu silji. I ono sto je Makron izjavio, nije doslo samo do sebe vec iz diplomatskih predstavnistva prevashodno Hrvatske pa onda i Srbije. Mi treba da znamo da iako nas jedan dio naroda u obje susjedne zemlje uvazava, jos uvijek je puno snaznija ona struja koja bi da nas nema. Zato uzdaj se use i u svoje kljuse Bosno i Hercegovino!
@kepec Da bar i mene isprdnu tako pa na mjesto Predsjednika države :D
Aaaa
Kome komentare brisete ljigavci sa klixa
Kanite se vi Hrvata i Hrvatske imate svoje kakire i sejde pa njih komentarisite.
Pobjedit ce Kolindica ...nazalost.. ali to nije ni bitno ...
Kolinda nije političar. Ta žena je prava mahaluša koja priča u prazno. Najbitnije je obezbjediti sebi glasače. A kakve će kasnije posljedice biti od njenog prevelikog jezika to nju uopšte ne zanima.
Ako srbi mogu imati svoje onda i hrvati isto tako trebaju i moraju imati svoj teritorij u BiH!
@33 moues imat sto ti je caca ostavio zemlje, oatalo zaboravi.
Hrvati su dobar narod Sa Bosancima stvarno mogu zajedno.Ali nisi svi isti....Neko te voli neko Ne.Naivno je zbog vjere mrziti nekog.
Kolinda zbog šačice Hercegovackih škutora nabaci hrvatskoj etiketu profašističke države. Kako je lijepo biti glup.
Kolinda je otrov za BiH.Plus,Hercegovci savjetnici a ona naivna i glupa.
Tako je Milanovicu.Po Kolindinom mi smo teroristicka zemlja.
@ Xg2club..ne znam ko je "vi", jer sam ja iz mjesanog braka ali je danas svima jasno da su Milošević i žena mu Mira razbili Jugoslaviju! Veliko-Srbi su rasturili Jugoslaviju a ne Muslimani i Hrvati.. kaže Bogic Bogićević i Stipe Suvar (ako ih se jos sjećaš)...Kada je pobio normalne Srbe po Beogradu onda je poceo ubijati po Federaciji.. Slobodan Milošević... srpski krvnik!
Vjernica čedna izbacila Krstić,a pitanje o usvajanju djece pederima smuti da niko ne razumije. Ovako kad ih gledam kako se klevetaju ne bi glasao ni za jedno. I *ebali vas muslimani iz Bosne. Dižete uši bosanskim katolicima da su Hrvati a u stvari samo ih koristite za glasanje. pa ljudi nisu ni tamo ni vamo.
HDZ istrebljuje katolike, SDA muslimane, a SNSD pravoslavce. Kome to nije jasno, šta ću mu ja sad?
Nju je Kraljicom Balkana nazvala jedna nepismena koza. Jeste majka Srebrenice, ali to je ne čini nikakvim autoritetom da nekoga naziva kraljicom.
Bošnjo fura Milanovića za predsjednika a njegovo mišljenje o Bejha je ravno nuli.