Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da bio je puno više od obicnog antifašiste, bio je FAŠISTA
To mu je hvala što je 600.000 muslimana primio 92. kad su vas Srbi najurili. Trebao vas je usmjeriti u Srbiju.
Tuđman od 1992-1995 fašista zajedno sa Miloševićem, krvnici
Jeste bio partizan, ali se pokvario, i zajebbo ga slobo, najveca sramota mržnja prema bosni , i zamisli i predaja posavine, dervente srbima. Treba da ga proglase veleizdajnikom!
To bi bosnjaci rado vidjeli al 90% hrvata ja jako zahvalno bogu da su imali takvog predsjednika...a ono prodo ovo ono...da je moglo bolje i vise moglo je al i ovako nije lose...patite svi koji ste kao onih 10% u hr...index i slicna go...na placenicka...sada su i protiv rusa a ako ruska politika pobijedi oni ce odmah biti protiv zapada e takvima bosnjaci nazalost najvise vjeruju...bujrum...samo zlatni komso...
Prekopajte malo po arhivama, naći ćete da je Njofra malkice bio i u Blajburgu... ali 1945.g.!
Većina Hrvata, Bošnjaka i Kosovara su ponosni na svoje SS Divizije. Da., danas to nije oportuno. Oportuno je pričati bajke o Valter-antifašizmu. Oportuno je biti europejac. Podržavati Komšića i Dejton, večeru i Stefana Tvrtka I Kotromanića. Oportuno je u ''bespuću povijesne zbiljnosti'' umanjivati zlodjela klero-fašista a biti antifašist. Oportun je ZAVNOBiH-AVNOJ. Oportuno je slaviti Tita i biti antikomunista. Samo oportuno, samo beton, samo urbano.
Ne samo da je bio antifašista, on se borio protiv antifašizma 😜 kako jedan Abdulah 😁
Hahahahahahahhahahaahaaaaaajhahaahhahahajajahajaja
Zoran izgleda da su tebi neke vrane popile mozak a da to ne znaš ili ti nisu rekli.
Doslo vrijeme da prostaci kao sto je Milanovic, Dodik i slicni imaju pravo glasa.
Milanović kao obično pretjeruje, ali dobro, to je manir svih političara. Ipak se mora priznati da su Bošnjaci bili najveći antifašisti. Ovaj video to najbolje dokazuje, vrijedi ga pogledati. https://www.youtube.com/watch?v=X9YrWP-KPGs&ab_channel=CemalFakir
Dobro nije rekao kao Skaka da se borio protiv antifasizma ….
Izjavio da su ustaše bili "kavaliri" na obeležavaju godišnjice bitke za oslobođenje od ustaškog fašističkog režima. Ovaj je definitivno u svađi sa samim sobom.
Ko o čemu RAVAKU o POŠTENJU..
Kockice uvijek kako vjetar puše
Ovome treba svako 8 sati nalaze vadit.