Komentari (152)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otiđite kod mojih prijatelja i bit će puno jasnije. Pa da vidite tu rapsodiju boja i da vidite ko su ti ljudi" Meni ovo lici na orgije
Vidi ti ove islamizirane Srbe, kako laju.A oni idu tamo na ona natjecanja, gdje ih Ceca ocjenjuje kako pjevaju cajke.Manje im smeta snajperista Vucic nego Ceca.Ceca nikog nije ubila, mada su je ruku na srce setnici slusali u rovovima.
Dovoljno je samo pogledati ovaj video, viditi to zavijanje, urlikanje, skicanje, poskakivanje…… i bice svakom jasno ko su ovi lazni Hrvati sa kamenjara, Servi 1/1 https://www.youtube.com/watch?v=jPsP4fmpjss
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
U ovoj priči novinarka Nove TV je sama sebi priskrbila epitet poprilične glupače u pokušaju stvaranja senzacionalističkog priloga. Vrhunska idiotarija i perfidnost. Čovjek se našao (bez obzira o kome je riječ) na mjestu gdje je po izboru vlasnika (čak možda ne i njegovom), između ostalih svirala i neka od Cece. Jbt. koliko pratim taj "muzički" pravac mogla bi Ceca pjevati cijelu noć a da ne znam o kome je riječ. Očaj novinarstva ili smišljen pokušaj diskreditacije.
@Dzevudin1 Dragi Dževudine, lijepo od tebe što ne voliš Srbe i Hrvate. Moraš li nam baš svakim postom dokazati koliko si ..... neću vrijeđati, nije to način moga ophođenja na ličnoj razini, mada si zaslužio poneki epitet. Ne osuđujem ljude koji vole taj muzički pravac i ne tvrdim da nisam čuo za Cecu, ali ne znam njene pjesme, niti bih znao da je to ona kada bih pjesmu čuo. Šta je tu nejasno i vrijedno propitivanja jedne usputne konstatacije u kontekstu teme?
@Dzevudin1 Kada već propituješ moj muzički ukus evo ti nekoliko brzih prijedloga za opuštanje isfrustriranih vijuga... https://youtu.be/5xTX7uTjaxs .. nešto domaće https://youtu.be/9gR3LFDIU4Y ili... https://youtu.be/QYEC4TZsy-Y ... https://youtu.be/n6wdRLuzPJ0 ... https://youtu.be/M_kTSBqQkME ..
samo da ne pjeva plizzzzz
Svaka čast na muzičkom ukusu !
nidje veze, citavu godinu se u hrvatskoj slusaju srbijanske cajke pa i ceca a sad covjeka razapeli, kao da je ta jedna pjesma najgori grijeh koji se u hrvatskoj desio ove godine...ima mnogo vecih problema od pjesme srbijanske folk pjevacice pa makar ona bila i arkanova supruga..
Jbg Komšić ne sluša cecu zato vam i smeta 😎
@Rusmo2 satrase se bosnjaci od srpske muzike, 95% slusate srpsku muziku ,debilcino zatucana
Koji laf!
Jajjjjjj latini na aparatima
Zar nasi politicari u ovim Bananama Republikama ce mozda slusat Bacha,neku operu otic u kazaliste ili mozda Balasevica...Pa nasi politicari su prije rata bili cobani(nemam nista protiv cobana jer oni posteno zaradzuju svoj kruh)I njihove polupismene glave nisu ni dobacile dalje od Cajki..i to je njima vrh..
Ja, i?
e ako je to jedini način da ga se diskredituje, osudi i ukloni , e jadno je onda hrvatsko pravosuđe
Nije Mile kriv kaj Ceca peva na hrvatskom pa je lahko razumeti.
citao sam sve komentare i nisam zapazio da je itko nesto vrlo vazno opazio,mene ne zanima sta je ovaj milan bandic slusa to je najmanje vazno,ali gdje mu je maska za lice ustvari svima njima i gdje je distanca od dva metra,nama sirotinji nebitno gdje se nalazimo naredjuju da nosimo maske i da se odmaknemo dva metra a vidi bogatasa,znaci nismo svi isti prez zakonom,ovo je ovako i u bih
Dok se geadovi ne oslibode "seljaka" ne mogu ni biti urbani niti odisati kulturom. Dok nema stida ni srama nema ni kulture. Dok neznaluce i kvazivjernici govore o vjeri i poštenju dešavaće se razne gluposti uz puno štete i sramote!
Boli nas karna, njihov problem
Pitanje loseg ukusa