U ovoj priči novinarka Nove TV je sama sebi priskrbila epitet poprilične glupače u pokušaju stvaranja senzacionalističkog priloga. Vrhunska idiotarija i perfidnost. Čovjek se našao (bez obzira o kome je riječ) na mjestu gdje je po izboru vlasnika (čak možda ne i njegovom), između ostalih svirala i neka od Cece. Jbt. koliko pratim taj "muzički" pravac mogla bi Ceca pjevati cijelu noć a da ne znam o kome je riječ. Očaj novinarstva ili smišljen pokušaj diskreditacije.
@VOXpopuli2017 Ti si onaj pokatoliceni Srbo sto cijeli dan u sobi slusa Cecu, a onda dodje ovdje, pa se pravi da pojma nema ko je i sta je Ceca. Ja Srbe ne volim vise od Hrvata, ali ne mogu biti toliko cinican, koliko vi pokatolicenii servi sa kamenjara i iz Dalmacije, koji se pravite kao sa Marsa da ste pali.Nema tog covjeka od Triglava do Djevdjelije, ko ne zna ko je Ceca, osim onog koji laze, poput tebe.Cak i oni koji to ne vole i ne slusaju, ne mogu izbjeci taj sund nikako.
@Dzevudin1 Dragi Dževudine, lijepo od tebe što ne voliš Srbe i Hrvate. Moraš li nam baš svakim postom dokazati koliko si ..... neću vrijeđati, nije to način moga ophođenja na ličnoj razini, mada si zaslužio poneki epitet. Ne osuđujem ljude koji vole taj muzički pravac i ne tvrdim da nisam čuo za Cecu, ali ne znam njene pjesme, niti bih znao da je to ona kada bih pjesmu čuo. Šta je tu nejasno i vrijedno propitivanja jedne usputne konstatacije u kontekstu teme?
Prikaži sve komentare (152)