Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbi su ocito povlasteni u susjednim zemljama jer se ponasaju kao divljaci i stalno traze neke republike, da li i manjine u Srbiji trebaju tako?
Bravo Kurti,ti se vise boris za Bosnjake nego Trojkasi.
Kurti leti koliko mu Ameri dozvole...pre ili kasnije pašce jako nisko
Bosnjaci (60%) u BiH trebaju imati ista prava kao Srbi (35%) i Hrvati (5%)
Bosnjaci u BiH imaju vise koristi od Kurtija nego od Osmorke?!
Bravo kruti.
Ko nezna po kakvim pravilima žive šiptari može povjerovati kurtiju.ograde od prvog komšije žene u torovima a da daju prava srbima.
Tako je...sada i Srbiju i Hrvatsku treba malatiti njihovim oruzjem....traziti ista prava u njihovim drzavama...aka aparthejd
Sad bi zamjenio ovog Kurtija za Bakira,da nam svane,da mu tuhnemo idiota,nebi mi ga bilo zao sekunde.
Ovaj covjek zna igrati sah.
A Vojvođanski Mađari?
Bravo nisi ti glup ko Izadbegovići
Bošnjačke i Albanske zajednice u Srbiji.
gdje su nasi politicari kad dodje do pomaganja svoga naroda van bih? nije da nas nema! ali ovakva politika bosanaca nece dugo trajati - bit cemo unisteni kao politicki faktor
Nevjerojatno koliko loša politika i bolestan nacionalizam su naštetili Srbiji. Prvo u Jugoslaviji se Slovenija i Hrvatska odvojile zbog nepodnošljivog srpskog nacionalizma. Pa onda B&H i Makedonija. Pa CG i Kosovo. Kako stvari stoje mogao bi Sandžak i onda i Vojvodina. Kad će srpski narod shvatiti koliko su sami sebi nacionalizmom naštetili.
A Jugosl. vladali Srbi ? Slovenija, Hrvatska, BiH ,Makedonija, CG bili dio Srbije ? Znas li da od 11 predsjednika i premijera SFRJ samo je jedan bio Srbin
To bi značilo totalnu katastrofu, kao za jednu, tako i za drugu zajednicu u Srbiji. Da pojasnim, u tom slučaju i jedna i druga zajednica morale bi živjeti u getu ograđene žicom. Plus što bi prilično često iz čistog hira na njihovu dijecu pucao neki ekstremista.
Bravo! Nema nebeskih naroda sa nebeskim pravima. Najprije ponudi nešto drugim manjinama tamo gdje imaš vlast pa onda traži nešto za svoju manjinu.