Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Interesantno Vučić na CNN-u a Kurti osuđen od Zapada i nigdje mu ne daju da da intervju. Prodade vas Amerika moj Kurti.
ili Zapad spašava svog vojnika Rajana tj Vučića od vlastog naroda (protesti). Moramo računati i na to da je sve obična namještaljka Vučića i američkog amabasadora Hilla.
Kurti ce na kraju izboriti drzavu bez srba, dok bosnji Nesic ministar sigurnosti sjedi u Sarajevu sa cetnickim grbom na zidu i slika se sa Isakom
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kurti je upravu milion posto ako popusti imaju rs na Kosovu ..nasi papci nisu vidjeli da se prije 2 dana zavrsila skolska sportska natjecanja u Trebinju i da je entitet nastupio kao drzava a svjetska i evropska asocijacija to prihvatila uz himnu i zastavu rs jao drzave .Ibretim se da niko jos prstom nije maknuo na rusenje Ustava .
Mister Bin će zavući sam sebi ovakvim istupanjem
Neče svijet dozvoliti da kosova ostane bez srba bez obzira što su priznali kosovo kao cjelovitu državu.hoče li kurti kao i bakir preči crvenu liniju i biti sklonjen pokazet če vrijeme.
Moj Kurti samo lagano. Siguran sam da će veoma brzo Srbi porijeklom sa Kosova uzimati vrijedni kosovski pasoš, isto kao što su i zlata vrijednu hrvatsku putovnicu.
Moj Kurti ovi sa zapada ne mogu ni zamisliti sa kakvom pošasti se vi na Kosovu suočavate. Samo mi Bošnjaci koji još uvijek pamtimo vrijeme 92-95 znamo sa kakvom mračnom mitomanskom ideologijom, tipa nebeski narod i slično, se vi suočavate. Ali eto dobili ste Kosovo, sad sami riješite te tri preostale općine na sjeveru.
Nije Kurti Alija pa da pristaje na ono na što niko normalan nebi pristao.
Ovo su sve igrokazi , ali i potezi koji će na kraju dovesti do konačnog pospremanja situacije na tkzv.Z.Balkanuuu...i konačnog rješenja. Ameri su to odlučili , i to će biti ..Vrijeme za njih ne znači mnogo , bitan je krajnji rezultat...A on je ;..sve zemlje Z.Balkana prevashodno u Nato-u, a onda i u Eu...To je to..., Ostalo su nijanse...
Logica, upravu si 100%, nece se desiti ni nova Palestina ni Novi Izrael jer je preskup projekat da bi se to ostvario na starom kontinentu dok je ulazak u NATO i EU jedino logicno rjesenje za kompletnu jugoistocnu Evropu i prevaspitanje lokalnog stanovnistva
Moj Kurti kako si uspio zakuhat satom miroljubljivom naciom?
.... nema labavo !😂 BRAVO !!!!!
Kurti je id Vučića dobio sve što je htio. Vojsku, policiju, pravosuðe. Bio bi lud kad bi sada nešto vratio. Znači najveći neprijatelj Srba na Kosovu je Vučić koji ih je izručio albanskoj većini.
Svaka tebi cast ljudino
Ameri i Rusi protiv Kurtija - Kurti pobjeđuje.
Bravo Kurti. To je stav kakav treba biti, a i Ameri ce shvatiti da si u pravu.
Jarane a Velika Albanija samo ceka da bracu pomognu ako ovi dobiju nalog da jos jednom urade provokaciju.Znaju to svi u Srbiji da se mi ne lazemo.
Ma kurti rastjeraj drugi put da ne postave barikade.Moraju svi gradjani uvazavati Drzavu Kosovo.Ko ne zeli moze nazad u njihovu maticu al organi reda moraju izvrsavat zastitu suverene Drzave Kosovo bez pardona.
Pa kosovo nije priznata drzava, proveri to sa UN ovco 🤣
To su pravoslavni ekstremisti teroristi fašisti itd...