Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Posteno covjek kaze, sad kad Naser progovori eto pola SDA u zatvoru hahahaha joj jedva cekam
Tvoj komentar bi trenao da bude na Avazu, tamo bi ti vise vjerovali. Zaboravio si da su umijesani i Fahro zajedno sa Dodikom.
@ edo34 Glupane jel ja moram biti igrac SBB ili SDP da bi mrzio SDA?
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Hajde Naseree pricaj Bog te nagradio!
Fahro ti trenutno garant psuje sve po spisku...
Joooj, pa moras li se javljati ako pojma nemas o cemu se ovdje radi uopste... Fahro je aktuelni ministar sigurnosti BiH, a bivsla vlast je SDA, vec 20 godina, pa to su bar cinjenice koje nije potrebno dokazivati i koje bi trebale biti jasne svakom gradjaninu BiH prije nego se upusti u bilo kakvu politicku diskusiju !!!
Kako se zvala ona ZAJEDNIČKA firma Fahre i Keljmendija? Nešto " ... nekretnine".
@progon Ovo hapšenje je više nego providno i da kojim slučajem ovom teroristi bude sudio čavka,onda bi to bio tek potpun SPEKTAKL,nažalost neki slijepci nikad ne progledaju!
Neka Amir Zukić potegne vitalni nacionalni interes zbog Keljmendija.
Hahaha sto me nasmijase neki od komentara, kazu SDP- placenici komentarisu, pa svima je jasno i logicno ako je Keljemendi okrivio bivsu vlast tj. SDA da su suradjivali odkud onda uopste SDP-ovci za pare da pisu zar nije logicno da to rade ovi iz SDA ali ne za cenera nego lazne RVI,ljiljane itd. Kao sto rekoh suradjivao je sa SDA tako covjek kaze i uhvacen je za mandat Fahrudina Radoncica - Fahre, kao i obicno ovi iz SDA napravise svoje verzije kako su Fahro - Keljemendi braca ( sandzaklija i sipto) pa to nikako ne ide. Sad cete jos napisati, platio fahro naseru da laze,a ovaj drugi 10x mocniji. Jeli vi iz SDA mislite da ce to tek tako ici cula - kazala? jer da ide tako vi biste sve stranke zatvorili u tvorzu. Ajmo sada pocnite dalje sa vasim ubjedjivanjem, ljudi moji sve se vidi... 20 godina nije malo...
Fahro je najebao
je li PRE tri dana hapsen ?
to keljmendi sve ih odaj a posebno tvog jarana fahru,pa mozete zajedno u cuzu bit ce vam zanimljivije
Mogao bi im, ako ga ne uhapse i Mile Ronhil donositi cigare u hapsanu?!
Mene interesuje gdje ovde ima jeftino kaburma da se uzme ? o.O
ajde progovori nek sve padne ha ja i vako je sve palooooo.
Ovo mu Fahro rekao sta da kaze,a satro se zalaze da ga izruce a zna da nema sanse da se to desi pa skuplja poene politicke na udbaski nacin. Sta se desilo Budimiru najbolje je procitati u Slobodnoj Bosni a ne u Avazu tek onda ce da vidite sta se desava!!!!!
što se desilo Budimiru ? ..Budimir je POMILOVAO RATNOG ZLOČINCA i desilo mu se što se MORALO DA DESI zbog svih nas koji smo se borili za BiH ...nismo se sigurno borili da nam RATNI ZLOČINCI slobodno šetaju, pa makar to SAMO SDA stanki bilo normalno i moralno
citizenx to je isto kao da si rekao procitaj u Oslobodjenju, citajmo na klix-u on je realan, ili cemo ipak u Slobodnoj Bosni? Budimir da je cist ne bi lezao 1 mjesec u pritvoru, dokazali bi mu advokati, ali jbga kako ti kazes sve je namjesteno tako kazu u Slobodnoj Bosni
Alo,pa sad je već jasno da je i ovaj slučaj REŽIRAN,SIPA -RADONČIĆ,ovaj terorista je već ranije obrađen i data mu uputstva kako da se brani,PROVIDNO!
:-) .. Fahro kad nešto priča on i DOKUMENTIRA ..dok vi koji ste kontra Fahre samo pričate., bez ijednog dokumenta ,SDA je uzele respektabilan broj medija koji rade po principu ko VIŠE PLATI , IMA PRAVA I NA SVOJU ISTINU ..kad vec imaju medije, zašto ne objavljuju Avazova/Fahrina poreska dugovanja, ne izmirene rate za kredite, nezadovoljne radnike i štrajkove , ne izmirene račune prema dobavljačima itd.itd. NEMA IH ..to je problem ...Pregledajte malo stare fotke i lako će te naći slike naših političara s Kriminalnim miljejem kao i sa RATNIM zločicima , Dodikom , Karađićem itd.itd.
otvori oči jesi li ti bio tu kada se to desilo?
Gledaj sto su SBB-ovce raspalile sa komentarima. Jedino kome je stalo da keljemendiju zacepi usta je fahraon, jer ako progovori, ode imperija fahrudinova u nepovrat, a nadam se da ce progovoriti, al amerikancima ;-)
kad bi Fahrina imperija tako lako letila i bila ugrožena , zasigurno je davno nebi već bilo ... Nije mi jasno , čemu toliko komentarisanje ..pa znamo ko je bio ministar sigurnosti odnosno iz čije stranke su bili ministri sigurnosti svih godina dok je Keljimendi potpuno mirno provodio vrijeme u Sarajevu ..ok , tu i tamo koja racija ..pucnjava ..ali NIKADA nije uhapšen bio..prošla vremena su za Kaljimendija bila zlatna za vrijeme ministara iz SDA..Čovjek bio neimar, graditelj, trgovac, hotelijer itd.itd.. Sad bi pojedinci koji ovdje pišu jednostrane ublehe, da nam naprave njihovim pisanjem kolektivnu anamnezu i slijepilo ... čovjek se fino izjasnio , upravo kako i navedeno kaže "Radi saradnje s prethodnom vlasti u BiH " a znamo koje vlast činio :-)
vuk_samotnjak@ svi bi mi voljeli da nas uhljebe iz SDA kao i tebe sto su, ali kazu popunjena SDA pa mi svi moramo u SBB i SDP pa ovako malo pljujemo za marku,dvije za kafe, i jos kada bi slusali sta vi iz SDA kazete, uhhh gdje bi kraj bio, imam osjecaj da je brzo 20 godina proslo, a bgm se nista promijenilo nije
Nekada se za 1 KM mogla država kupiti.
EJ RAJA DŽE DODŽE ANADOLIJA?GDJE DODŽE TA ZEMLJA?
vukojebina i pustos,koju neki vise vole nego ove nase rijeke,sume i ravnice iako tamo nikad nisu bili...ahihihihihihihihh