Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Balkanac- vrsta koja nikako ne moze da shvati da na planeti ima dovoljno za svačije potrebe, ali nema dovoljno za svačije pohlepe.
Hoce vjestscke plaze ko dubai al za sirotinju
SDA mafija crpi svaki decilitar vode, gusi i floru i faunu.Njihov zadnji GRADNE projekat ' zaposlenja ' je u obliku kompanija koje IZGRADJUJU dijelove za MHE i postavljaju MHE?!!! Posto im faliii paaraa dosjetili su se da NAM uzmu onih 1.5 KM mjesecno za obnovljive i POKLONE ih SDA mafijasima da mogu krenuti u PLJACKE!Elektroprivreda je LEGLO kriminala!Tik Tak! Sveeee cemo vam porusiti KARTE!
Jablaničko jezero je otvorena septička jama,najdevastiranije u BiH.
Tek sam sada vidio datum.... May 8, 2020
Proširenje plaža je "uništavanje hrvatskog Jadrana". Komunjare su uistinu tupave. Kinezi i Arabi grade cijele otoke na ovaj način.
Izrael je od kamenja napravio pješčane plaže u Izraelu. Nisam znao da Židovi ne znaju?
Hrvati imaju najljepše more
Žalosno,žalosno...Profit će sve uništiti. Nigdje zelenila,samo ležaljka i suncobran.
Pa u bivšoj SFRJ na vlasti su ljudi/ stoka koja mrzi sve što je zeleno i prirodno! Zamrzili prirodu i zelenilo po svojim planinskim vukojebinama i kada padnu grad, odmah buldožer, cement i asfalt preko svega što je prirodno i zeleno od prirode( ne farbe)!
ovo je projekt spajanja otoka
Moraju sa pripremiti plaže za gazde Nijemce i njihove debele žene, pa da i sirotinja nešto zaradi. Hrvati, naj pohlepniji ljudi koje sam u životu vidio, boli njih za prirodu, već samo daj kunu.
Beskrupuloznost tajkuna, svuda isto... korpumpiranost ili nemoć inspekcija... ovima sto se nasladjuju porucujem - eko sistem je jedan! Svi ispastamo zbog pohlepe neukih duduka
kome to nasipaju kad su svi u lockdowdnu
Nezajazljivi, gramzivi Dalmosi. Nabacaju otpad u more, nakrkaju plazu plasticnim lezaljkama, i eto ljetuj, Corona ne Corona, nebitno, samo plati PLATIIIII
Dalmosi rasprodase cacevinu ,uglavnom hrvatima iz bosne ,a ovi tipicni bosanci ,prakticni toliko da ce se soojit s Italijom..
Gladni rvatici. Propali na svim frontovima
Malo lezaljki
Samo b.u.d.a.l.e ljetuju na obali između opušaka i dječurlije koja ti skače po glavi...