Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Psovati tebi i Zokiju familiju, da ili ne...nekada da, nekada ne?
za ova dva komentara ispod mog, odgovor je da me baš zaboli rinaka.
Ne možeš biti malo fašista, jer ili jesi ili nisi...
sta fali tom pozdravu?taj je pozdrav stariji od ustasa,to sta su ga priuzeli,sta sad?inace amo zabranit slovo u..a kuna nikom nije smetala,najmanje pupovcu..svi narodi bi tribali bit spremni za svoj dom dat i svoj zivot ako triba..za dom spremni, bog i hrvati
Sami su zasjenili svoj uspjeh. Nama ovdje moze svasta proci, ali civilizirani svijet nce to.
Hitler je rođen u Austriji, u Njemačkoj osnovao fašističku partiju, oni se, stide, osuđuju i odriču se, a Hrvatska se ponosi svojim fašizmom u vrijeme NDH, to ne može biti europski vrijednost, nego primitivizam najblaže rečeno
Ja sam iskreno navijao za Hrvatsku cijelo vrijeme i radovao se njihovoj pobjedi svaki put. Razumijem i emocije koje mogu ponekad preci granicu korektnog. Ali da on ovako pokusava to da predstavi normalnim, e to bas nisam ocekivao. Medjutim, u Hrvatskoj je Milanovic uveo novi nacin komunikacije i izgleda svi to pocinju prihvatati kao normalno.
Nema spasa,,, jedini spas je da se spoje Srbi i Bošnjaci pa da očistimo ta Ghovna,, Hitlerovska. Inače smo najebali,,,Kada mrze Hrićane Srbe,, kako će onda Ziveti sa Muslimanima.
Kakav je ovo nesposobni hemoroid. Prije bih Radeljašu dao da bude ministar nego njemu.
HAHA... reakcija u odusevljenju "Za dom spremni"... HAHA... kakva komadina... Steta sto nasi Bosnjacki politicari neznaju da kapitaliziraju ovo fasistoidno ponasanje hrvatskih politicara. Pa potrebno je u svim kontaktima sa EU pitati EU sta misli o tome i zasto to toelrisu. Na svaku hrvatsku opasku o BiH treba ih prozivati i spocitavati im da su fasistoidni.
Tako je.
U Z P !
Malo je smesno,, Fubaleri pevaju napad na srbiju sta sada Srbija kriva ako je radost osvoiti 3 mesto.
Sa kime smo mi ziveli,, svaka čast našem Tite da je mogao ovo da kotroliše.
Sa ovim pozdravom su sve pokvarili. Sa tim pozdravom igrači i pojedini navijači samo čine štetu hrvatskom narodu. Pod hitno treba uvesti zabranu fašističkih pozdrava kako u Hrvatskoj tako i u BiH. To nikad nije bio hrvatski pozdrav sem u NDH. Mnogi koji izvikuju taj pozdrav pojma nema što znači nego ono ,,ja mogu sve,, 70 % hrvata je protiv ovog sramnog pozdrava. Ali sve to govori o ljudima koji ga izvikuju.
Dosta Hrvata to opravdavaju. Pored toga sto je fasisticki pozdrav, nevjerovatno je da ti ljudi imaju potrebu, na doceku reprezentacije pjevati ratne pjesme.
To su Dodikovi jarani .Pobili ih milon a oni sa njima slave ustase. Bravo BosanskiSrbi
Grlić .... materice. Obrijan.
zamisli imaš dva prezimena
More bit' bidne, al' ne mora da znači....