Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako da ne. Aj sad saljite nasu vojsku na B istok da mlate "teroriste"gasne pipe su suhe. usput ni slucajno NEMOJTE da se ne okarakterise terorizmom SVAKI incident na ovim prostorima ,jer treba i mi da se svetim na B istoku zar ne.
Ama kakav terorizam, gdje to umije Bosnjak, nema govora o tome, eto i Stoltemberg sumnja da je to u pitanju. Malo se pokoskali i ovaj opalio sa cim je imao u rukama.
Ubijanje DIJECU U SKOLAMA bombama iz zraka u Afganistanu JE TERORIZAM I RATNI ZLOCIN
po vama svaki napad liči na terorizam
Na šta mi ti ličiš, hajvanu.
I ja ličim na Megan Fox ali nisam :D
kakva Megan Fox sva je od plastike :D ti si super !
Hahaha što jest jest :D
...školski primjer suhoparnog birokratskog riječnika. što je sasvim lijepo, i suštinski, definisala ona iz tln "mogo bi ja sjest. a mogo bi i ustat...a mogu valai sjest..."
☝️😘 = vehabija na aparatima
Suzdržan i obazriv jer sumnja na komunizam.
Ne tako davno je na dužnosti ubijen policajac Muhidin Pivodić iz neposredne blizine. O tome se čak i imami oglašavali sa minbera. I to je bio "pucanj na državu" pucanj na " uniformu". To djelo je također uradio poznati kriminalac i osoba poznata policijskim službenicima. ALI TO DJELO TADA NIJE OKARAKTERISANO KAO TERORIZAM. Možda policajac u uniformi manje vrijedi... Ili možda nije bilo terorizma već razmirica... ILI ŠTO JE PO BOSANSKIM STANDARDIMA UBICA NIJE IMAO NIKOGA IZ PORODICE KOJI JE VEHABIJA. Ko će ga znati. Kod nas je svakako sve naopako.
na sviejtu danas ne postoji niti jedna "vehabijska" skola i niti jedna jedina osoba koja sebe namjerno smatra "vehabijom"! Slobodno objasni sta ta rijec znaci i sta predstavlja, bujrum.
da, Muhammed ibni Abdul -Vehab je upozoravao ljude da se ne mole kaburovima, da ne cine širk, jednostavno je oživio sunnet poslanika s.a.w.s. To ne znaci da je on nesto izmislio nego je samo ozivio sunnet. I te osobe koje ne prate njega nego poslanika sa.w.s, i nazivaju se muslimanima, a ne nikakvim vehabijama
vi se trusite da odrzite stabilnost? pa vama odgovara destabilnost, jer kad bi ovdje bila stabilnost vi bi ste nas odmah bombardovali
Naravno da je terorizam zet meco ga je regrutovao.
u mudzahedine
Haha dobra ti ova
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
...zato ti ne licis ni na sta...