Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
STO NE POKAZETE OVU SLIKU U CELOM FORMATU JER U NASTAVKU EULEX PISE MADE IN SERBIA.KOSOVO I METOHIJA JE BILO JESTE I OSTAT CE UVEK SRBIJA A VI OSTALI KOJI DRUGACIJE MISLITE JEBI TE SE ZAJEDNO AMERIMA I EULEXOM .
samo se ti tesi bre, a i da je tako ,onda odose bre ti i tvoji srpi sa severa, radioaktivitet ne bira bre naciju, jedino ako su srpi imuni ili ?. barbarine srpine albanci su bili kolozinirani 500 god od osmanskog carstva, 100 godina pod srpskim barbarima pa jos koja godina od evrope ne znaci nista s`obzirom da od njih se moze svasta lepo nauciti.
KOLONIZATOR će da VLADA i da guli nacionalna bogatstva, a ŠIPCI nek se guze i množe kao bakterije... nema veze, puniće se groblja jer su zasuti TONAMA OSIROMAŠENOG URANIJUMA I INOG NUKLEARNOG OTPADA 1999 GODINE, PA JE STOPA SMRTNOSTI OD KANCEROGENIH BOLESTI ENORMNA U SVJETSKIM RAZMJERAMA.