Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa primite ove zemlje u EU i pola neprijateljstava će nestati. Ali neće Rudolf belaj u svojoj kući
Primiti ćemo ih kad ispune uvjete za članstvo, baš kao i vas!
ping-pong politika ko i kod nas.
Evropa ne zna sta ce od brige...
Ovu EU nece niko vise slusat caki i bosnjaci sve okrecu ledja. Vucic i Milanovic svasta im kaze. Kosovari samo slusaju Amere.
Ovo govno od vucica je uzasno i stvara bered u regionu
ljudi samo hoce drzavu na svojoj teritoriji a ne kao mi svaka opstina druga zastava drugo pismo
od vucka s eocekuje da napadne kosovo i uzme sjever sa sr.opstinama, ali ne smije on to,
Siptari nek pricaju, dovoljno dugo su ih usutkivali i gazili. Ovim majmunima iza i oko pi*doustog treba konacno pokazati mjeru. Oni su uzrok sveg zla na Balkanu, vazda zedni sukoba i krvi. Dosta je vise!
Vlasti u Beogradu moraju shvatiti realnost Kosovo je zavrsena prica i nikad nece biti u vlasnistvu Srbije . Diplomatskim putem sve se moze rjesiti sve ostalo ako se pokusa zaboravite jer vise nije 92 g kad ste mogli vrsiti teror nad neduznim civilima.
Po običaju stara politička prostitutka, mjesto da stane na stranu Kosova,pehlivani.
Ima li Srba tamo gdje ih je Srbija branila?
Onda pomozite Albancima da urazume Pravoslavce na kosovu da su oni Albanci pravoslavci a ne Srbi. Ne cinite gresku kao u BiH sa RS-om jer Srbska politika je maliciozna za ostale narode.
Vucic radi po nalogu Putina i Petrusev je trebao doci u Beograd da naredi otpocinjanje vojnih akcija u CG,Kosovu,BiH.To je stavljeno na cekanje,dok Rusija ne osvoji Ukrajinu.Ali posto se to oduzilo,Putinu trebaju nova ratna zarista,koja ce oslabiti paznju zapada prema Ukrajini.
E cuj EU zabrinuta. Da vam pojasnimo, onaj ko napadne Kosovo isto kao da je napao USA a sto se tice zapaljive retorike obratite se Beogradu, Pristina samo odgovara kao i uvijek.
Ljubav prema ubijanju između Srba i Albanaca je kao ljubav Bošnjaka prema budžetu