Komentari (197)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbitnije da nema vise Bregane i onih Slovenaca mutavih
Sad ce ti biti Hrvati mutavi. Inace sad ce u Hrvatskoj sve sto je bilo u kunama, sad ce cijene biti u eurima.
Ima sad da te hrvat mutavih j*be na izlazu i nakon njega bosanac mutavih na ulazu - ima da se ceka po 4-6 sata na granici - sad se bas isplati avionom za bosnu
Hrvatska ide naprijed, a mi Hrvati u BiH moramo živjeti sa SDA idiotima koji unazađuju BiH ekonomski, kulturno, politički i demografski.
A sta je sa nama Bosancima i Hercegovcima?
Promijenite HDZ pa cete vidjeti napretka. Jes da SDA ima trulog u sebi, ali oni za razliku od HDZ jod uvjek rade za drzavu a ne protiv nje. Oboma je zajednicki licni interes.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Super Hrvatska sada cemo se i mi iz Bosne progurati LOL
Hrvatska udje u Šengen a Rumunija i Bugarska ispadnu kolateralna šteta.Zanimljiva situacija iako sam bio siguran da će sve 3 države biti članice Šengena da nije bilo blokade.Sada neka Bugari i Rumunija nastave da titraju onima iz Brisela koji su ih preveslali.
https://www.poslovni.hr/regija/uvodi-se-novi-sustav-od-2023-za-ulazak-u-hrvatsku-iz-bih-placat-ce-se-7-eura-4333630
Sad će stranci i Hercegovci lakše kupovat po moru.
znači na granici su sad mađarski austrijski carinici
BiH za HR kasni ravno 35 godina
Kad je EU cula za 13og delegata SDA, usvojili zakon iz nuzde hehe
Cestitke komsijama, neka nam je sa srecom na granicama, mada nece to mnogo toga da promijeni, osim povecanih guzvi u sezoni i praznicima. Sada ce EU morati jos vise da ulaze u BiH granice
Zasto brisete komentare smecari!?
Cestitke
Izbise slovenskoj policijI kruh iz ruku...bas mi ih zao...
Treba da se zapitaju zasto su toliko godina cekali...
JOJ KOJE SRECE... DOBROVOLJNO ROPSTVO ALI NA VISOKOM NIVOU .TO MU DODJE KAO KAD SE DVA RADNIKA NA BAUSTELI SVADJAJU CIJI JE GAZDA BOGATIJI, A ONI GOLJE.
Cijeni Europa ono premlaćivanje jadnih migranata
Jedan od njih je prije 3 dana zaklao curicu od 14 godima u njemackoj