Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SVAKI SPOMENIK- VJERSKI OBJEKAT IMA SVOJU VRIJEDNOST, POPALILI I PORUSILI SKORO CITAVU BIH U RATU I SVE SE OBNOVILO, TAKO DA I HRVATIMA ZELIM DA STO PRIJE OBNOVE SVOJU KATEDRALU. MI BOSNJACI IMAMO VELIKO SRCE!!!!
Veliko srce,prazna glava
@gooUser1586884618 Vidim da te interesuje historija. Ovdje ti je trajler odlične serije "Hrvatski kraljevi" https://youtu.be/RwBUxN3ufgU Preporuka za pogledati. Svi nastavci se mogu pronaći na YT.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
trebali su bosanske srbe pozvati da exploziv postave,oni temeljito to odradzuju,poznati su po tome.
Srbi najglupji neobrazovani divlji narod posljedica 500g pod turcima ostavilo trajne posljedice i deformirane gene a muslimani iz BIG SHIT lijenost zatucanost ali dobar humor heheh mi u RH kazemo ovako nije vazno sta se prica nego tko prica .
@gooUser1573765025 - zato vrijedne i prpošne Zagorke i ostale purgerke ganjaju baš ove koje si spomenuo. Dokazano na hiljade slučajeva! Tako i treba i aferim njima!
HRVATSKA VAM JE SVIMA BOG I BATINA na ovim prostorima i zato vas to pece i boli pa serete vi iz BIG SHIT skupa sa SAKOM JADA .
@gooUser1573765025 kako misliš? A znate samo za UZP i sve ostale krvničke majstorije a za to dobijete presuđene ubice i praljkovaču pride!
Hrvatcka I bih moraju zajedno borit se da se izvucem iz ove bijede pogotovo sad poslije ove pandemije hr I bih 💟
Napravise od ovoga neku vest
Zvonik franjevacke crkve u Mostaru je najvisi hrvatski zvonik i napravljen je tako visoko upravo iz tog razloga. To sto je nastao devedesetih i i to da je od armiranog betona nije bitno primitivcu. Sretno Zagrebu sa novim tornjem i znam da nece biti visi od onog mostarskog. Ne spustajte sa na skutorski nivo.
@mirzinmali - zahebali se mostarski UZP-ovci pa su mislili da neće biti više bogomolje u Mostaru od ove njihove. No, sada ima minareta, a biće i pravoslavni zvonik viša kota od ovoga u centru grada!
Genijalno
@Dado dijasporitus - ovu genijalnost dobro poznaje svaki VKV miner!
Hrvatsku treba pratit. Nismo u levelu Al treba je držat da nam ne postane Slovenija.
sajla gore....
to je to kada radi struka,..
Neki jako heben espoziv! Citavih 48 grama!!
Super mi je "ajde u k---ac" momenat, na 13.45 :)
'ta će toranj
Za dom Spremni- dize i big ruke od Hrvata kojacno
pa zar to nije bozija kuca... kako je onda postojala opasnost da se urusi...