Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Soroš otpušta 40% nevladinog sektora u Europi a svi znamo da ono "Open" u Otvoreni Balkan dolazi od Aleksandra Soroša i fonacije Open Society. Dakle, to nisu njihove ideje već migrantskog mecene koji je namjeravao stvori prostor za migrante od Albanije do Hrvatske (EU) - bez zaustavljanja i granica.
Pogledajte fotografije na twitteru i ti sjedeljki "openbalkanaca" na svakoj slici je Aleksandar Soroš kao predsjedavajući. Imate twitter lahko je naći a ima i na instagramu samog Soroša. Ništa se tu ne krije - sve je rezultat is "Open".
E moj Rama, nisu Vas klali! Pa znaš li ti šta znači brisanje granice između Bosne i Srbije a istovremeno želja i spremnost da se entitetske granice podebljaju!? Ne znaš, zato i pričaš tako!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovaj mutniji od Dunava i Miljacke
Vidi Edijeve poze, je li se on ovo marise sa Vucicem hahah
Kakvoj budali je potreban otvoreni balkan pored otvorene E . Unije .
zabio ti paradajz ,ako ti neko hoce da uzme drzavu.
Budućnost Balkana mora konačno biti u međusobnom priznavanju, dobrosudsjedskim odnosima, slobodnom protoku ljudi i robe i članstvu u EU. Treba otvoreno označiti sve one koji nisu za mir i koji ne priznaju druge narode i druge države.
Znamo mi šta bi vi sa BiH sa otvorenim balkanom pa nama bi trpali svoja smeća od proizvoda isteklog roka jer znamo kako naše granice rade i inspekcije, samo nam vi još trebate sa manje carinskih kontrola
Ti si jaro ko onaj paćenik u selu što ga niko ne može pa ni njegova rodbina....
Zatvori ubi me promaha
Ovaj se drzi one: Budi pametan, pavi se lud.
pravi se lud