Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvo pitaj burazera četonje,pa poslije upitaj Vučića i patrijarha SPC jel' to pametno.Njih trojica su te stvorili u političkom smislu,psino potkupljena !
nista ne prolazi bev av aminovanja
Smece od covjeka!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Srpska pravoslavna crkva je najveci izvir zla na Balkanu to odgovorno tvrdim! Sta ima drzava da potpisuje sa crkvom odvojite politiku od svake vjere! Dritane lopove povezan si interesima sa Beogradom preko brata i klinike i Bog zna cega nema ti mjesta vise odlazi…
Spreman sam i ja dati otkaz kod gazde, al nesta mi se neda.
Dirtan
Vratiće se bata Dritan i jači i mlađi. I to kad ga najmanje očekujemo.
Ma zaboli nas za tebe, položio si… sjedi 1
Treba uvijek biti spreman na taj potez ali tesko se vi toga politicari hocete ispostovati !
Kosovo je srbija
Pa podnesi
SPC i njihova pudlica Abazovic,treba da shvate,da nisu u srpskoj provinciji,nego u gradjanskoj i evropskoj Crnoj Gori,sa hiljadugodisnjom drzavnom istorijom,cije je vazne stranice ispisala Autokefalna pravoslavna Mitropolija u Knjazevini Crnoj Gori - Crnogorska crkva.
Ķlovn.
Ubij se srbine to bi bilo,postenije.
Đak za primjer. Neki Dritan kao slučajno na vrhu C. G. Odradio posao profesionalno. Burazer mu otvorio kliniku u BG, sasvim sličajno sa partnericom ane brdnabic. Sarajevski brucoš prije 10 god drma na svoj način.
na stranu sto si bezobrazan sa ovim izjavama o Srebrenici,plus potkapacitira n intelektualno,fora je sto nikad nisi ni trebao biti izabran za predsjednika vlade.imas 4 zastupnika u skipstini gdje za vecinu treba oko 40 ruku i ti premijer.haj ba idi cijepaj drva ko Bakir
Ključna riječ_ Spreman (ali...)
Ti si majstore spasio CG od gradjanskog rata, ali ne očekuj da to 90% elektora shvati a kamo li da dobiješ priznanje za to. Ne dohaka Milu kriminalcu nažalost, al' si ga dobro zadevero. A za bošnju se ne sekiraj, taj se vrti ko vjetrenjača i kratke je pameti.