Komentari (214)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ja klošara,okreni ih sve naglavačke nece cener ispast zato se i bave ovim provokacijama nemaju pametnija posla
Nikakve to veze nema, i bogati su isti. Otac Novaka Đokovića je rekao da je presuda Mladiću sramotna. Je li i on bijeda i nema pametnija posla? Svi su isti, baš svi. Neovisno o finansijskom statusu. Ali Bosnjo je naivan
Od dva miliona ljudi, došlo 15 majmunčina. A ni oni ne mogu ništa do arlaukati. Kao što arlauču Kosovo je Srbija ali u Beogradu. A već na Albanskom Kosovu? Kad albanska policija stane uvrtati zglobove, onda ide kmečanje: "Miki reci im da sam operisan, nemojte ljudi molim vas Miki reci im, jooooj kme kme kmeeeeee".
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kukavica bez vojnog podviga, bio jak samo na civilima, zenama i djeci, krio se kao zec.Zbog njega je poginulo 18000 srpskih mladica.Obicna kukavica nikakav eroj.Stavio etiketu genocida srbima to je usrani dzeneral Ratko Mladic.
o, o o ljevica, desnica, centralno... prezivjelih nema druze...
Nisu to desničari, to su fašisti
Pleme mu se zatrlo.
Nisu ovo desničari ma koliko god vi pokušali da sve banalizujete, u genocidistanu se dijele samo na ove koji negiraju genocid i ove koji bi ga opet ponovili. Top komentar vam je čovjek koji govori da se sa neistomišljenicima treba obračunati "streljanjem" i taj lik ima 800 pluseva? Boljševičko ispiranje mozga, a samo lažete sebe, ovo je srpska kultura na djelu, imaju plebiscitarnu podršku kao i ratni zločinci.
Žao mi je gledati, u šta im mladost prođe. Još traže novac od roditelja, za kavu, još su zadojeni šovinizmom. Hvala mojim prijateljima iz Srbije, što nisu kao ova stoka.
jos ima ispranih mozgova koje treba iskorijeniti da bi ovo drustvo moglo naprijed ici
Djaba urlikanje sacice jada.Ker Mladic ima da strune u zatvoru.Njemu i njegovim sledbenicima dug zivot uz najtezu bolest i najvecu bol!
Nije ni trebala da se odrzi u Beogradu. Nije vrijeme za toga. Generalizovati jedan narod i stavljati sve u isti kos je van svake pameti. Isto tako je i sa manjinom u Bosni. Jedni razmisljaju kao klixovci a drugi idu u Srbiju na vakcinaciju. Jel ih neko odatle najurio, poslao u pm, rekao ruznu rijec. To je humanost a ne iskupljivanje. Shvatite vec jednom da svako ima svoju istoriju i svoju istinu. Posebno na nasim prostorima.
Teško da skandiranje koljaču Mladiću formira skandal u Srbiji. Skandal bi bio da je bilo koja srebrenička tema protekla bez zapjenjenih mazgovina s tri grama mozga.
Takvi su hladnokrvno, s leđa, ubijali bespomoćne zavezane ljude..stotine i hiljade njih.
Nikad mi necemo krenut naprijed dok god nas truje sa ratnim temama.Npr zar nije bilo bolje otvorit galeriju umjetnost,operu,predstavu neku svaki drugi nekog predstavljanja je genocid,rat,presude itd musliman sam ali brate daj malo novine jbt nije 92 god.Ja sam nedavno bio u BG niko te ne gleda libo nekog ko si ti i plus primaju KM kad kupujes i pohvale na uredenju grada top iskreno osjecao sam se kao u nekoj EU zemlji.Mozete slobodno dislajk ali ziva istina.
Uzas, ovo je treci cin zlocina. Nagiranje je losa poruka, jer predstavlja odobravanje i vrlo je losa poruka za buducnost. Ovome se mora stati u kraj pod hirno.
jesu ovo isti Vucicevi placenici sto su pravili nerede po Crnoj Gori?
oni hoce biti smrad i misle da su ljudi,nazalost oni su smrad ljudski,nakon svih strasnih genocida ovako nesto je dokaz da nije sve gotovo,zao mi je normalne raje koja nema veze sa genocidom
Xa Xa cuj skandal u Beogradu. Ispravan naslov glasi: sasvim obicna noc u Beogradu.