Komentari (185)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Milosevicevo kopile progovorilo...idi bolan pjevaj nisi ti za politike!
yumbi,koliko si pametan,ni za cobana nisi!
@RSnezavisnost Naprotiv, vi ste bili Bosnjaci pravoslavci. Citaj Vuka Karadzica.
Buraz ti bi trebo da žališ za Yugom ... da se Yuga nije raspala ti bi porasto
@evodrineopet Jedini izbor koji Srbija danas ima je EU/NATO/ ili izolacija... zapamtite ovo sta sam vam reka...
kako je Srbija sinoć igrala sa Slovenijom , ko je prvak Evrope zna li neko
da li si to počeo citirati najnoviju deklaraciju uz gusle, stoko velikosrpska nacionalistička
Ti si greška, papak jedan!
Mali Misko! Ista velika sranja prica ko veliki! Opet nas izgleda ceka rat...
Gdje je Kraljevina Bosna nekad i sad u 2017...Gdje je Hrvatska itd.....Cuj greska Jugoslavija? Vi ste bili SVE u toj Jugoslaviji..od privrede,vojske,policije,obrazovanja,medicine...sve ste bili na rukovodecim mjestima i sve se slivalo u Beograd...Ispali ste glupi sto ste srusili Jugoslaviju..i sad nemoj kukati...Ne gine vam ostvarenje prorocanstva brace Tarabic...
Kraljevine Jugoslavija nije greška, tada se još uvek moglo podeliti na banovine 3 dominantna naroda a ostale asimilovati. Danas bi bilo savršeno.
hahhaha Mitomanija je malo tezi vid oboljenja .
Naravno dacicu,zgulili ste sve do berlina u oba svjetska rata.Da nije bilo srba,svabe bi osvojile planetu.
Zakasnio si 100god. Kralju je zinulo dupe a potom ste Titu svi na zidu drzali. Ti sto su ginuli i ubijani 1914-18 i 41-45 je neki drugi narod. Ovo danas nema ni pravo da se tim imenom zove. Jedino je vlast ista.
Usput, ovaj prica o Londonskom Ugovoru iz 1915 god.
Čemu te gluposti,Dačiću? Ako nisi naš'o način da putuješ kroz vrijeme,priča ti je bez-veze i ne stoji ozbiljnom političaru!
Yugoslavija je bila najveca srbija koju je srbija ikad imala i koju ce ikad imati. Nece nikad biti toliko velika, samo moze biti jos manja. A niko drugi nije kriv nego sami srbi sto se raspala.
Barem prizna da je velika Srbija bila cilj ,a Jugoslavija sredstvo. 1990 se vidjelo po kokardama,3 prsta i SAO ko je počeo rat i rušenje SFRJ
mitomanska stoka to više i ne krije, kao mislee ponovo je došao politički momenat za ostvarenje tog sna
Pa vi nemorete ni sa crnogorcima kamoli sa bosancima !! A o makedoncima da nepricamo! Ta velika srbija je bila nekako do 1991 sanjaj dalje
Dačić se pogubio, jadan, ne zna više na koju stranu guzove da postavi. Sve Ex Yu države su relativno mlade i kao takve dobre za karanje.
Ovo je jedna velika narodnjačka priča gdje je istina tačno tamo gdje nije ni spomenuta. Svi narodi ex-Yu su se borili za tuđe interese, naravno badava, a još pride između sebe se klali, pa kad to svi skontaju onda možemo biti razumni i nastaviti normalno živjeti.
Dacic ne koristi ijekavicu,te novinaru potrudi se da pod znake navoda stavis receno! Stalno ponavljate greske.