Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Okuplja premijere, ministre vanjskih poslova i ekonomija šest država zapadnog Balkana." Ako Hrvatska i Slovenija više nisu, a koje još dvije osim BiH, Srbije, Makedonije i Crne Gore jesu? Albanija i Kosovo?
Ako nisu. Ali jesu. Jesi li ikad čuo za balkansko poluostrvo ? Jesi li imao geografiju u školi ? Šta si ti mislio šta je Zapadni Balkan ?
@sezam.susam Šta ću ti ja što nisi skont'o ironiju?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sta smo sebi dozvolili. Od zemlje osnivaca nesvrstanih do da nam kolonijalisti pamet sole.
@unmibh život damo,Trst ne damo....Kako se sve okrenu,majku mu...
@SejoPazarac tipicno za nezrele i neobrazovane narode. Pali smo na ispitu. Diktator ti kaze: *Cuvajte bratstvo i jedinstvo kao zjenicu oka svoga* i narod glasa za nacionaliste!. I danas te kara kako tvoj tako i tudzin.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
sta ce bre balkan,od hrvastke do albanije pisi propalo sve
Boris Johnson je pametan i za našu zemlju dobronamjeran...
Ti fakat nisi normalan
JEL OVO DOPISNI ČLAN MONTHY PHYTONA ili najbolji student PEnisa Pizdića ? Ako nije oporstićemo mo ko FADILU na neinformiransoti, jer ako se u ovoj zemlji interesuješ za kakav kriminal ili pljačku svi će ti se naći an usluzi, a pitaj nako dobročutno za posao što je normalno u BOrisovom UK svi ćete gledati ko da si šugav :(
Borise daj nam kontakt sa tvojim dilerom roba mu razvaljuje izgleda, mada je ocigledno da se Boris sprda ali ko zna :D
nije vama u interesu jak Balkan, i ne kakite puno. Da hoćete završili bi posao za 24 sata
e Borise vidi se da ne znaš kakvi su balkanci
Kao u filmu, Glup gluplji
E dipr Borko
kad god vidim ovog sjetim se filma "Glup i gluplji"....znaci pljunuti frajer
Grohotom Borise, grohotom.
Pra-pradjed mu je Turčin čerkeskog porijekla
DE TI JEDAN DJOKS I SVE CE BITI UREDU...
E sad ću lakše spavati. Ma ni sastanak ona dva kretena u Mostaru me više ne može uznemiriti. Sve će bit' super, rek'o je Boris...
Izražavam zabrinutost zbog ovih riječi.